Marketing mar 27, 2018 - 449 Views

ZUPČANIK EXTRA KUP: Dobojski Željezničar pobjednik turnira Featured

Utakmicama dječaka rođenih 2009. godine završena je serija turnira Zupčanik extra kup. Prvi put trijumfovala je dobojska ekipa, pošlo je to za rukom timu Željezničara. Kao i u prethodne tri nedelje i ove smo gledali izuzetne ekipe i kvalitetan fudbal. Organizator se potrudio da uvijek okupi one najbolje ekipe.

Željezničar je u finalu pobijedio komšijsku ekipu Borca iz Jelaha nakon izvođenja penala 4:3 u regularnom toku bilo je 2:2. Treće mjesto osvojio je Sporting iz Sarajeva pobijedivši ekipu Šampiona iz Bijeljine 4:2. Treba reći da su upravo ove ekipe osvojile prva mjesta u svojim grupama bez poraza, ali nisu uspjele da se plasiraju u finale, što je dokaz da su sve ekipe bile podjednakog kvalieta i da  su nijanse odlučivale.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Rejhan Repuh iz Sportinga, najbolji strijelac je Aiman Subašić iz Borca, dok je najbolji igrač Pavle Ubiparipović iz Željezničara. Medalje za prikazanu dobru igru osvojili su: Mihailo Bodirogić (Crvena zvezda Ačko), Alen Komić (Napredak) i Aldijan Korora (Sporting Sarajevo). Posebno priznanje za najboljeg igrača osvojio je Simon Stajić iz ekipe Šampion Bijeljina. Trofej fer plej osvojila je dobojska Sloga sa trenerima Nikolom Savićem i Daliborom Stefanovićem.

REZULTATI:

GRUPA A:

Crvena zvezda Ačko (Doboj) – Napredak (Zavidovići) 0:1, Željezničar (Doboj) – Šampion (Bijeljina) 1:2, Napredak – Željezničar 0:3, Crvena zvezda Ačko – Šampion Bijeljina 0:8, Željezničar – Crvena zvezda Ačko 1:0, Napredak – Šampion Bijeljina 1:2.

PLASMAN: 1. Šampion Bijeljina 9 (12:2), 2. Željezničar 6 (5:2), 3. Napredak 3 (2:5), 4. Crvena zvezda Ačko 0 (0:10).

GRUPA B:

Sloga (Doboj) – Šampion (Brčko) 4:1, Sporting (Sarajevo) – Borac(Jelah) 2:1, Šampion Brčko –Sporting 0:3, Sloga – Borac 0:2, Sporting – Sloga 2:0, Šampion Brčko – Borac 0:5.

PLASMAN: 1. Sporting 9 (7:1), 2. Borac 6 (8:2), 3. Sloga 3 (4:5), 4. Šampion Brčko 0 (1:12)

POLUFINALE: Šampion Bijeljina – Borac 0:3, Sporting – Željezničar 0:1.

ZA TREĆE MJESTO: Šampion Bijeljina – Sporting 2:4.

FINALE: Željezničar – Borac 2:2 penalima 4:3

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top