Dario jul 15, 2020 - 687 Views

Novo u Doboju: Blicnet ZEV-ovima nudi rješenja za Kontrolu pristupa u stambenim zgradama Featured

Kompanija Blicnet Zajednicama etažnih vlasnika (ZEV) nudi uslugu projektovanja, nabavke i ugradnje tehničkih rješenja za Kontrolu pristupa u stambenim zgradama uz maksimalno prihvatljivu cijenu.

Sa rješenjem Kontrole pristupa stanari imaju daleko veću kontrolu nad događajima ispred svog ulaza. Preko audio i video interfonskog sistema prate ulaske u zgradu, izbjegavaju neželjene posjetioce i događaje, kao i moguće posljedice.

Ulazna vrata zgrade su stalno zaključana a stanari za otključavanje koriste tagove umjesto klasičnih ključeva. Tagovi su mnogo praktičniji od ključeva jer brže otključavaju vrata a i lakše je kada ulazite u zgradu a ruke su vam pune kesa sa namirnicama ili vodite djecu.

Za prijedlog tehničkog rješenja za vašu zgradu pozovite Blicnet na besplatni broj 0800 30 630. Obezbijedite na vrijeme sebe i imovinu svoje stambene zajednice.

Blicnet d.o.o. Banja Luka kao najveći alternativni  telekom operator više od 20 godina u BiH pruža usluge fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije. Blicnet se pozicionirao i kao sistem integrator jer je uspješno implementirao veliki broj savremenih tehničkih rješenja kod različitih privrednih subjekata.

Više o Blicnetu pročitajte na web sajtu www.blic.net

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top