Marketing feb 28, 2021 - 220 Views

Novaka ponovo pitali o vakcini, rekao je samo ovo Featured

Novak Đoković još jednom je izneo svoje mišljenje o vakcinaciji protiv korone i pojasnio stavove zbog kojih su ga često napadali u prošlosti.

Naime, tokom intervjua za „7NEWS Australia“, nedugo nakon njegovog devetog trijumfalnog pohoda na Melburn parku, Đoković su pitali kako će se ponašati ako kovid-19 vakcina bude obavezna za nastupe na teniskim turnirima. Bilo je to pitanje koje bi „podgrejalo“ nastojanja onih koji Noleta smatraju „antivakserom“ da produže s takvim ponašanjem ali… Najbolji teniser sveta nije hteo da se igra te igre. Evo kako je odgovorio:

„Hajde prvo da vidimo šta će se dešavati. Mnogo je bilo priča, ali se maltene ništa nije definitivno odlučilo u smislu propisa, ili pravila ATP-a ili organizatora grend slem turnira. Tako da ću, prosto, da sačekam i vidim“, istakao je Novak.

Tome je dodao i sledeće:

„Trenutno se o mnogo toga debatuje, sve je još ‘u vazduhu’ i neću da komentarišem nešto što nije gotovo".

„Mnogo je pomešanih mišljenja i emocija oko svega što se sada dešava u svetu. Ljudi žele da se vrate normalnim životima, pa je normalno da vidite i čujete frustracije. Ne deluje mi da je kraj pandemije blizu, naročito kada je u pitanju Evropa i povratak tamošnje publike na sportske događaje“, zaključio je najbolji teniser sveta.   (stil.kurir)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top