Dario jul 19, 2020 - 102 Views

Banjalučki bloger u Trebinju Featured

TREBINJE - Banjalučanin Robert Dacešin, mladi bloger i putopisac, koji je ujedno i vlasnik i urednik popularnog bloga "Rio - Priče sa putovanja", postavio je na društvenim mrežama svoju novu putopisnu video-priču o Trebinju.

 

Dacešin, koji inače govori pet jezika i proputovao je pedeset zemalja na pet kontinenata, nedavno je posjetio Trebinje i istraživao znamenitosti, ljepote i turističku ponudu ovog grada, a svoja iskustva pretočio je u atraktivnu turističku reportažu.

Dacešin, inače magistar ekonomije, bavi se digitalnim marketingom koji mu je, kako kaže, pomogao da napravi ovaj blog.

"To je moj najdraži projekat kroz koji želim da ti pomognem da ostvariš sve svoje putničke snove o kojima si oduvijek sanjao", poručuje na blogu Dacešin.

"Rio - Priče sa putovanja" je regionalno prepoznatljiv, izuzetno posjećen i aktivan blog sa mnoštvom zanimljivih priča, putopisa i reportaža iz svih dijelova svijeta, a priča o Trebinju je vrlo posjećena.

Snimanje reportaže o najjužnijem gradu Republike Srpske sa popularnim je blogerom dogovorila Turistička organizacija grada Trebinja u okviru redovnih godišnjih aktivnosti na turističkoj promociji grada.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top