Dijana maj 26, 2017 - 643 Views

Veliki rat stiže: Pogledajte novi trailer za “Game of Thrones”! Featured

Uzbuđenje za novom sezonom “Game of Thrones” polako ide prema vrhuncu pogotovo nakon pogledanog prvog pravog trejlera za sedmu sezonu koji je objavljen u četvrtak veče. Ostalo je nešto manje od dva mjeseca i pravo je vreme za propisno odbrojavanje.


Kako najavljuje trejler: Veliki rat počinje!

Prema očekivanjima, Cersei je spremna da zarati sa svima koji će jurišati na Gvozedeni prijesto, a opasnosti vrebaju sa svih strana; i sa sjevera i sa juga.

Ona koja smatra da je rođena da vlada nad svih sedam kraljevstava je Daenerys koja se zapravo i ne razlikuje toliko od Cersei jer neće birati sredstva kako to da postigne.

Međutim, ona ima zmajeve, a čini se da će s njima susret imati i odbjegli brat Tyrion Lannister, čime bi mogla da bude dokazana ona teorija da će on biti jedan od jahača.

Ni na Sjeveru ne fali akcije. Maloprstić huška Sansu protiv polubrata Jona Snowa, trenutnog kralja Sjevera, a po njenom izrazu lica vidimo da se koleba. Arya s druge strane je na putu prema domu, bar se tako nadamo.

Jedini glas razuma je, čini se, Ser Devos koji shvata da je jedini pravi neprijatelj zapravo Noćni kralj. A podsjetićemo da je upravo on na zvaničnom posteru nove sezone.

Evo, mi smo se već naježili. Kad će taj 16. juli?!

ljepotaizdravlje.ba

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top