Dijana jan 27, 2017 - 302 Views

Serije koje ćemo gledati u ovoj godini Featured

Tvorci humorističnih serija donose novitete u ovoj godini, pa će tako publika ispred malih ekrana imati prilike da uživa u novim serijama, koje, po riječima kritike, sigurno zaslužuju veliku pažnju javnosti. Prvo najavljeno ostvarenje je nova humoristična serija "Fleabag", koja će biti emitovana u šest nastavaka. Ovo ostvarenje donosi zaba-vnu priču baziranu na nagrađivanoj istoimenoj drami o ženi koja se na svoj, neobičan način nosi sa životom u Londonu nakon što je proži-vjela tragediju.
Scenario potpisuje glavna glumica Fibi Valer-Bridž, a serija je pobrala odlične kritike te simpatije britanske publike. Takođe, ovo ostvarenje je nominovano za nagradu "Critics Choice Television Awards". Prva sezona je već dostupna za gledanje, a kritičari vjeruju da će publika željno iščekivati drugu sezonu odmah po završetku prve. Još jedno novo najavljeno ostvarenje je serija "I'm Dying Up Here", koje tek treba da dođe na male ekrane. Radnja ove seije je smještena u sedamdesete godine u Los Anđelesu i prati karijere stand-up komičara.
Serija je adaptirana verzija istoimenog romana uspješnog autora Vilijama Knoedelsedera. "Netflix" takođe najavljuje vrhunski humor za ovu godinu. Jedna od serija koju s ponosom predstavlja ova poznata kuća je ostvarenje "Fri-ends from college", koje prati grupu prijatelja koji su zajedno studirali na Harvardu.
Glavne uloge tumače Kigan-Majkl Kej, Kobi Smalders, Eni Pariz, Nej Fakson, Fred Savidž i Džej Suh Park. Na pragu četrdesetih, u često komplikovanim odnosima, s nostalgijom prema studentskim danima prijatelji se suočavaju sa stvarnošću na zabavan i duhovit način.
Gledaoci će ovo ostvarenje moći pratiti kroz osam epizoda prve sezone. Ostvarenje "Room 104" je nova humoristična serija televizijske kuće HBO, koja donosi radnju jedne hotelske sobe. Doslovno, svi gosti, događaji, nezgode i slično koji se događaju u jednoj određenoj sobi, onoj pod brojem 104, glavna su tema ove humoristične serije.
Iako se datum emitovanja još ne zna, otkrivena je djelimična postava glumaca, tako da će pu-blika u glavnim ulogama gledati Džemoa Leonharda, Dejvi Blu, Spensera Gareta, Itana Kenta, Gavina Kenta, Metjua Belosa, J. Kloda Diring i Dendri Tejlor. U korist uspjeha serije govori činjenica da je potpisuju slavni tvorci Duplas braća. nezavisne.com
Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top