Dijana mar 06, 2017 - 453 Views

Gdje je sada i šta radi "Džejk" iz "Dva i po muškarca"? Featured

Angus T. Džouns, američki glumac koji se proslavio ulogom dječaka Džejka Harpera u seriji "Dva i po muškarca", ulogu je dobio davne 2003. godine, a već sa 17 godina bio najplaćenija dječija televizijska zvijezda.

Angus je zarađivao i do 350.000 dolara po epizodi serije.

Međutim, Angus nije želio novac i u jednom trenutku odustao je od glume. Pustio je bradu i okrenuo se vjeri, a prije nekoliko godina svojim obožavaocima je putem video-snimka objasnio šta misli o seriji na čijem je snimanju proveo pola svog života.

"Molim vas, prestanite da gledate tu seriju i da sebi punite glavu prljavštinom. Iako vam kažu da je gledanje te serije samo zabava, prema istraživanjima o tome kako televizija utiče na vaš mozak, treba odmah da prestanete da je gledate", poručio je Angus u video-snimku.

"Ako svojim postupcima nekome nanosim zlo, ne želim više to da radim. Neću da budem dio neprijateljskog plana. Ne mogu da budem božji čovjek i da glumim u toj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila."

Nakon što je tokom perioda najveće slave uživao u drogama i brzoj vožnji, "Džejk" je odlučio da spas pronađe u Bogu.

Imao je nekoliko epizodnih uloga u serijama poput "CSI: Crime Scene Investigation", "Hannah Montana", "Horace and Pete" i "Nicky, Ricky, Dicky & Dawn".

Prošle godine se pridružio produkcijskoj kompaniji Tonite.

nezavisne.com

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top