Dijana mar 07, 2017 - 538 Views

Provedite mart uz HBO Featured

Uživajte u najnovijim filmskim i serijskim ostvarenjima

HBO paket pravi je izazov za sve filmofile. Sadrži tri vrhunska filmska kanala – HBO, HBO2, HBO3, kao i HBO OD videoteku sa više od 180 časova hit filmova svakog mjeseca.

Jedno je sigurno, sva tri kanala i videoteka u sklopu Open IPTV-ja, ponudiće vam fantastičnu zabavu 24 sata dnevno. U martu, HBO vam donosi nove naslove koje obavezno morate pogledati.

Kanal HBO preporučuje:

PREMIJERA NOVE SERIJE –TABOO, 17. mart u 20.00 časova
Mračna mini-serija, čija se radnja odvija 1814. godine, prati avanturistu Džejmsa Kezaju Delejnija, koji se vraća iz Afrike u London. Nakon što naslijedi očevu prevozničku kompaniju, on ulazi u sukob sa Istočnoindijskom kompanijom.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE- NEVINE LAŽI, ponedjeljkom u 20.00 časova
Riz Viderspun, Nikol Kidman i Šajlin Vudli glume u dramskoj seriji kanala HBO koja pripovijeda mračnu komičnu priču o tri majke iz sjeverne Kalifornije, čiji naizgled savršeni životi postepeno počinju da se ogoljavaju i dolazi do neminovnog ubistva.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA VI SEZONE SERIJE-DJEVOJKE VI, ponedjeljkom od 21.00 čas.
Šesta sezona serije nagrađene Zlatnim globusom, scenaristkinje, rediteljke i glumice Lene Danam, govori o grupi prijateljica koje žive u Njujorku i njihovim usponima i padovima dok se blamiraju u svojim dvadesetim godinama.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE- GLUVARENJE, ponedjeljkom od 21.30 časova
Od Pita Holmsa, koji i glumi u svom ostvarenju, stiže nam „Gluvarenje“, serija o stend-ap komičaru koga žena vara pa preispituje svoj život na njujorškoj stend-ap sceni. Arti Lang, Loren Lapkus i Ti Džej Miler takođe čine glumačku ekipu.

PEDESET NIJANSI – SIVA, 19.mart u 20.00 časova
U filmskoj adaptaciji bestselera E. L. Džejms, „Pedeset nijansi - Siva“, život studentkinje književnosti Anastasije Stil mijenja se zauvijek kad upozna mladog milijardera Kristijana Greja, zavodnika i sadomazohistu…

U POTRAZI ZA DORI, 12.mart u 20.00 časova
Ovaj film ponovo spaja svima omiljenu zaboravnu plavu ribu Dori, Nema i Marlina, koji kreću u potragu za odgovorima iz njene prošlosti. Čega se sjeća? Ko su joj roditelji? I gdje je naučila da govori kitovski?

HBO2 preporuka:

POTRAGA ZA NEMOM, 6. mart u 19.00 časova
Kada je Nemo, mlada riba klovn, uhvaćen kod Velikog koralnog grebena i odnesen u Sidnej, njegov zaštitnički nastrojeni otac Marlin i ljubazna, ali zaboravna plava riba Dori moraju da pođu na epsko putovanje i vrate ga kući.

GNJAVATORKA, 12.mart u 19.00 časova
Nakon što postane udovica, vječita optimistkinja Marni seli se u Los Anđeles da bi bila bliže ćerki. Naoružana ajfonom i punim bankovnim računom, Marni kreće da pronađe prijatelje, svoju svrhu i možda nekoga kome će otvoriti svoje srce.

NAJSLAVNIJI ČAS, 25.mart u 19.00 časova -
U februaru 1952. jedna od najgorih oluja pogodila je istočnu obalu Nove Engleske, doslovno pocijepavši tanker s naftom napola. Četiri hrabra čovjeka spasavaju 30 mornara zarobljenih na brodu koji tone velikom brzinom.

SKRIVENA MANA, 17.mart u 20.35 časova
U filmu “Skrivena mana”, Žoakin Feniks glumi Doka Sportela, privatnog detektiva koga bivša djevojka nagovori da istraži nestanak bogatog trgovca nekretninama. Tokom istrage, Dok otkriva mrežu ispreletanih zavjera.

 

HBO3 preporučuje:

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE POSAO III, od 23.marta, svakog četvrtka u 22.00 časova
Karin, Magali i Luna su tri privlačne, inteligentne žene koje se udružuju kako bi unijele promjene u izabrano zanimanje. Imaju istu viziju – zašto najstariji zanat u svijetu ne može da zarađuje od savremenog marketinga i planiranja?

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE ŽIVOTINJE II, od 24. marta, svakog petka od 23.00
“Životinje” je animirana humoristička serija čiji likovi su zaljubljeni golubovi, pacovi koji vole zabavu, dva konja koja dangube u Central parku i brojne druge životinje koje žive u neobično neprijatnom ekosistemu Njujorka.

PREMIJERA II SEZONE SERIJE GOMORA II, Od 14.marta svakog utorka od 21.00 čas
„Gomora“ je insajderska priča o Kamori, surovoj napuljskoj kriminalističkoj organizaciji, viđenoj očima 30-godišnjeg Čira, desne ruke vođe klana Pjetra Savastana i govori o okrutnom ratu za preuzimanje „Sistema“.

Detaljnije informacije o rasporedu emitovanja kao i vrijeme repriznih termina potražite putem EPG-a.

Mjesečna naknada za HBO paket iznosi  8,78 KM sa PDV-om.

Videoteka se aktivira po kupovini HBO paketa, a kupovinu je moguće obaviti putem Open menija izborom Shop opcije ili na prodajnom mjestu. Za više informacija pozovite 0800 50 000.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top