Dario dec 08, 2020 - 64 Views

Kompanija Meridian nastavlja humanitarne aktivnosti – donirana pomoć zdravstvenim radnicima bolnicama Doboj i Gradiška Featured

Nastavlja se zahvalnost zdravstvenim radnicima širom BiH

Uslijed pandemije virusa korona i loše epidemiološke situacije koja se iz dana u dan sve više pogoršava, a zdravstveni sistem je taj koji najviše trpi pritisak kao i zdravstveni radnici koji su na prvoj liniji odbrane.

Danonoćna borba medicinskih radnika zaslužuje veliko poštovanje svih nas, a kompanija Meridian se suosjeća i odaje veliko poštovanje ovim humanim ljudima kojima je borba za život i zdravlje svih nas ne samo poziv nego i život.

Kompanija Meridian kao društveno odgovorna kompanija u svoje redovne humanitarne aktivnosti kao prioritet je stavila obilazak bolnica širom BiH, a tako i regiona. Ukazujući na humanost zdravstvenih radnika i njihovu žrtvu donirali su sredstva za zdravstvene radnike bolnicama u Doboju i Gradišci za osvježenje kao čast i zahvalnost za sve što čine za svoj narod u ovim teškim vremenima.

Zdravstveni radnici sa svojim rukovodstvom iz bolnice Doboj i Gradiška su kompaniji Meridian uputili lijepe riječi zahvalnosti da se i njih neko sjeti u vremenu pandemije.

Kompanija Meridian već deset mjeseci neprekidno obilazi zdravstvene ustanove i nastavlja humanu priču po mnogim opštinama i gradovima širom zemlje kao i regiona donirajući pomoć gdje god je ona potrebna.

Borba za pobjedu nad virusom korona se i dalje nastavlja, a kompanija Meridian će uvijek biti uz zdravstvene radnike kao podrška kad god i gdje god je to potrebno.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top