Dijana apr 29, 2017 - 540 Views

Počeo modni spektakl 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo Featured

Počeo je  najiščekivaniji 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom, gdje će vodeći BH dizajneri i noviteti BH modne scene predstaviti svoje nove kolekcije.

Svečano otvorenje 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo pripalo je modnom brendu “PARADI COUTURE” I njenom osnivaču Ernadi Mujić.


PARADI COUTURE kao modni brend predstavlja kvalitet, eleganciju i stil. Prvoklasni materijali od kojih su izrađeni, se izvrsno sjedinjuju s konturama tijela, stvarajući savršenu cjelinu. Kvaliteta kao osnovni pravac stvara jasnu liniju elegancije i bezvremenskog stila. 

PARADI simbol The Tree of Life (Drvo života) ističe i podvlači ljepotu i snagu žene, zrači uspjeh i privlačnost.

Nakon svečanog otvaranja na pisti ste mogli da vidite I kreacije sarajevske dizajnerice I osnivača domaćeg modnog brenda “ART BY TEA” , Tee Zubović, koja je u svojoj kolekciji bila inspirisana djelima renesansnog slikara Botticellija. 

Modna dizajnerica Marijeta Ferri, rođena Dubrovčanka sa adresom u Sarajevu, se također predstavila svojom novom kolekciju za koju kaže da je inspirisana morem I bojama mediteranskog porijekla.

Poslije uživanja u bojama Mediterana na pisti prve večeri predstaio se modni brend “Anastasija Fashion” iz Banja Luke, gdje su svojim dugogodišnjim radom uspjeli da zadovolje I najistančanije ženske ukuse, a dokazali su da se to desilo I prve večeri.

Nakon revijalnog dijela gosti su mogli da uživaju I u After Partiju gdje će pored dobre atmosfere konzumirati I pića “ Vitinka”, I vino vinarije “Anđelić”

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top