Dijana mar 13, 2017 - 396 Views

Test: Otkrijte vaš karakter Featured

Ovo je jednostavan, ali neobičan test koji se temelji na podsvijesti čovjeka. Birajući leptira koji vam se svidio na prvi pogled, vi nesvjesno pokazujete crte svog karaktera.

Leptir br. 1

Vi ste otvorena osoba, imate povjerenje u ljude. Okolini se sviđa komunikacija s vama, privlačite ih poput izvora svjetlosti. Za vas se sa sigurnošću može reći da ste skladna ličnost.

Leptir br. 2

Vi ste zanimljiva, snažna ličnost, koja je u stanju predstaviti se u lijepom svjetlu. Ali, problem je u tome da u dubini vaše duše nije sve tako lijepo i krasno kako može djelovati izvana. Sumnje, brige i nesigurnost  vaši su česti suputnici. Ponekad znate biti grubi i okrutni.

Leptir br. 3

Vi ste naprasita i vrlo emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i kreativno, i svemu prilazite s umjetničke tačke gledišta. Vaši postupci često iznenađuju okolinu. Nije uvijek lako s vama naći zajednički jezik.

 

Leptir br. 4

Bojite se izraziti svoju ličnost. Više volite prećutati nego iskazati svoje mišljenje, koje je često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir br. 5

Vi ste pomalo djetinjasta osoba. Egocentrični, ranjivi, osjetljivi. Iskreno vjerujete da se svijet vrti oko vas. Uvijek zahtijevate pažnju okoline. Vjerovatno vam duže vrijeme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osjećate gospodarom svog života.

Leptir br. 6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni i pasivni. Možete biti tužni i sretni, istovremeno. Uvijek komunicirate samo s onima koji su vam zanimljivi. Događa se da se brinite za sitnice.

Leptir br. 7

Nemate povjerenje u ljude, čak ni one koje poznajete, ponašate se prema njima s oprezom. Osim toga, vrlo ste konfliktni. Često se ljudi odlučuju držati podalje od vas.

Leptir br. 8

Vrlo ste društvena i komunikativna osoba. Uvijek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je s vama lako i vrlo ugodno.

nezavisne.com

Related items

Test: Otkrijte vaš karakter
Pokloni otkrivaju karakter mar 13, 2017 - 396 Views
Test: Otkrijte vaš karakter
Test: Šta vaš radni sto govori o vama mar 13, 2017 - 396 Views

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top