Dario okt 11, 2020 - 350 Views

Porodični ručak u restoranu zbližava porodicu Featured

Porodični ručak u restoranu ne predstavlja nepotrebni luksuz već mogućnost da više vremena provedete sa svojim najmilijima.

Porodični ručak danas je važniji nego u prošlosti. Brz način života i različiti rasporedi ponekad čine nemogućim da okupite čitavu porodicu na ručku. Iako možda nije očigledno, on pruža mnoštvo koristi koje se, nažalost, izgube kada se obaveze nađu na putu.

Da li se može naći način da se porodica okupi tokom jela? 

Naravno da može!

Umesto da jedete kod kuće, provedite porodični ručak u restoranu. On je najbolje mesto za uživanje u fantastičnoj hrani, ukusnim vinima i porodici.

Mnogi ljudi ne shvataju da porodični ručak u restoranu ima brojne koristi. Restoran Ribarska Priča Doboj vam skreće pažnju na neke od njih.

Kod kuće uvek ima mnogo stvari koje se dešavaju istovremeno. Upaljen televizor, kućni ljubimci koji se vrte oko vas, dečiji nestašluci za trpezarijskim stolom, sve ovo vas sprečava da uživate u ručku.

Međutim, u restoranu je situacija drugačija. Ne samo da neko drugi kuva za vas, već i čitavu situaciju drži pod kontrolom a vama ostaje da se fokusirate na ono što je važno – da provedete vrijeme zajedno kao porodica.

Porodični ručak u restoranu Ribarska Priča Doboj vam pruža mogućnost da uživate u hrani kao i u razgovoru. On predstavlja mesto zbližavanja članova porodice, jer bez ikakvih ometanja, kroz različite priče, anegdote i vesti, otkrićete raspoloženje i nova interesovanja svoje djece, njihove potrebe, ali i probleme.

Porodični ručak u restoranu je prilika da probate nešto novo

Ukusi su različiti!

Ovo najbolje znaju mame kada pokušavaju jednim jelom da udovolje svim članovima porodice. Zato je porodični ručak u restoranu idealan da svako naruči ono što mu se tog trenutka jede. Takođe, ovo je prilika da izađete iz svoje rutine i probate nešto novo, a vašu djecu naučite zdravom izboru hrane kao i da poštuju apetit kao vodič za sitost.

Da bi privukli veći broj gostiju u ponudi su nedeljni specijaliteti, te vam porodični ručak u restoranu neće predstavljati udar na kućni budžet. U svakom slučaju nije to nešto što radite često.

U restoranu djeca razvijaju lijepe manire. Sigurno ste ih kod kuće naučili kako treba pravilno da sjede za stolom, kako da drže čašu, koji pribor da koriste, dok će ophođenje prema osoblju i strpljivost da se jelo servira naučiti upravo ovde kroz interakciju sa vama.

Neka porodični ručak u restoranu postane vaša tradicija

Ručak van kuće može predstavljati posebnu radost za čitavu porodicu. Odredite dan u nedelji, napravite spisak restorana i dozvolite djeci da izaberu jedan.

Za početak posjetite Restoran Ribarska Priča koji će vam pružiti pravu gastronomsku čaroliju. A da je ovo pravo mjesto za vaš porodični ručak govori činjenica da se u okviru Restoran Ribarska Priča Doboj nalazi dječija igraonica u kojoj se vaši mališani mogu zabaviti, Ribarski Konaci gdje možete da iskoristite vrijeme i za odmor, kao i WELLNESS & SPA da se zajednički oslobodite stresa i dodatno uživate.

Čekamo vas!

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top