Dijana mar 28, 2017 - 674 Views

Folkloraši u humanoj akciji Featured

Folklorni ansambli grada Doboja će u petak, 31. marta, udružiti snage, volju, talenat i pozitivnu energiju u jednom cilju : da pomognu čovjeku koji je poslednje tri decenije života posvetio radu sa folklorašima i odgajio čitave generacije mladih igrača.
Naime, u velikoj sali Centra za kulturu biće održan humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Milana Maslića, dugogodišnjeg umjetničkog rukovodioca KUD Doboj, i čovjeka koji je svoj pečat ostavio na brojnim amaterskim društvima na području naše lokalne zajednice.


Pozivu njegovog matičnog društva, KUD Doboj, odazavli su se folkloraši iz Kožuha, Osječana , Podnovlja, Bušletića, Male Bukovice, Stanara, koji će u svojoj igri pokazati i veliki dio onoga što su naučili upravo sa Maslićem.

Koncert će biti održan u petak sa početkom u 19 časova, a ulaznice se neće naplaćivati, već će u sali biti postavljena kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Na ovaj način, uvjereni su folkloraši, biće prikupljena značajna sredstva koja će pomoći njihovom koreografu u borbi sa teškom bolešću.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top