zeljko sep 17, 2017 - 989 Views

Finalne pripreme Miss BiH za Miss Svijeta 2017 Featured

Najljepše djevojke BiH otputovale na finalne pripreme Miss BiH za Miss Svijeta u Tursku

Finalistkinje izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017  okupile su se u prekrasnom hotelu "Terme" gdje su započele  sa pripremama za finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta.

 Hotel "Terme" na Iidži koji su dio grupacije Hoteli Ilidža u čijem su sastavu i Hotel Hercegovina, Hotel Crystal, Oaza Villas & Apartments, Banja Terme, te restoran Oaza i Labud.

Babyliss i Tehno-Mag ponosni su sponzori izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.

Babyliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i foto-snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvu i jedinstvenu četku za kosu  Liss Brush 3D, za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena, fen za kosu i pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.
 

Za nastavak priprema  održat će se u prelijepom hotelu "Grand Prestige" 5* SIDE u Turskoj, a daleko i udobno putovanje do Turske pobrinuo se službeni prijevoznik Centrotrans Sarajevo.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme kenulo je glasanje za Miss Interneta. Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i stranicu ABC Models na Facebook-u i zapratiti stranicu na Instagramu "Abc Models Mgmt International".Glasanje je otvoreno do 01.10.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top