Dario feb 09, 2018 - 1155 Views

VJERUJ U SEBE! NLP info radionica: Uvod u NLP by Borko Kikić Featured

Jedinstvena prilika koja će doprinijeti vašem ličnom i poslovnom razvoju

NLP Centar BiH organizuje prvu besplatnu NLP info radionicu „Uvod u NLP” sa Borkom Kikićem, koja će se održati u četvrtak, 15. februara u hotelu "Park" u Doboju sa početkom u 18 časova.

Svjetski priznata metodologija neurolingvističkog programiranja (NLP) odlučno je zakoračila na teritoriju Bosne i Hercegovine pod vođstvom NLP Centra BiH, kao jedinog i ekskluzivnog nosioca licence NLP Centra za bosanskohercegovačko područje.  Nekoliko stotina ljudi iz Sarajeva i Banjaluke imali su priliku da se upoznaju sa osnovama jednog od svjetski najprimjenjenijeg modela komunikacije poznatijeg kao neurolingvističko programiranje. Pored  tehnika uspješnog komuniciranja, NLP nam nudi set vještina i tehnika koje će vam pomoći da unaprijedite svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je vama zaista važan.

Prvo NLP putovanje u Doboju

Zbog velikog interesovanja za napredne NLP tehnike i njihovu primjenu, odlučili smo da posjetimo novu stanicu u okviru našeg NLP putovanja i svim zainteresovanima omogućimo  priliku da se upoznaju sa NLP vještinama i tehnikama koje nude najbolja rješenja u oblastima razvoja liderstva te profesionalnog i ličnog usavršavanja.

Na NLP radionici ćete imati priliku da se kroz praktične i interaktivne vježbe upoznate sa sadržajem i metodologijom naših NLP treninga, akreditovanih od strane najpriznatijih međunarodnih institucija, IANLP iz Švajcarske i IN-NLP iz Njemačke. Naš cilj je da na radionici dobijete bar nekoliko praktičnih alata koje ćete moći da primijenite odmah po njenom završetku.

I zato zato 15. februar odvojite za sebe, svoj razvoj i usvajanje posebnih znanja koja će Borko Kikić, NLP trener, podijeliti sa vama. Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u radionici je da se prijavite putem formulara koji se nalazi na ovom linku.

Više informacija o info radionici, međunarodno akreditovanim treninzima koje održavamo te samom radu NLP Centra BiH , zainteresovani mogu potražiti putem kontakt telefona +387 (0)65 396 463 i +387 (0)62 432 606 za područje Sarajeva, e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., zvaničnog websajta www.nlpcentar.ba ili zvanične facebook stranice NLP Centra BiH.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top