Marketing mar 06, 2018 - 760 Views

Lino višebojac stiže u Teslić Featured

Lino višebojac stiže u Teslić

OŠ „Petar Petrović Njegoš“ ugostit će medvjedića Lina u drugom višebojcu ove sezone

Lino višebojac, projekt pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, a u organizaciji Podravke BiH i Sportskih novosti, uz učešće OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Teslića, održat će se:

u petak, 09.03.2018. godine u 12:00 h

u dvorani JU SC „Radolinka“ Teslić,

na adresi Ul. Krajiškog korpusa bb, Teslić

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva, a već četvrtu godinu se, osim u Hrvatskoj, održava i u osnovnim školama diljem Bosne i Hercegovine.

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecat/takmičit će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Natjecatelje će bodriti i gosti-sportaši Vladimir Marković, nogometaš FK „Proleter Teslić“, Vanja Božić, košarkašica, KK „Orlovi“ iz Banja Luke i Žarko Lazić, član streljačkog kluba „Geofon“, koji će se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom.

Četvrta sezona Lino višebojca započela je višebojcem u Visokom, a nakon Teslića, višebojac će se održati u Gračanici, Sanskom Mostu, Ljubuškom i Mostaru, te Istočnom Sarajevu i Čitluku.

Kontakt za više informacija:

Dobrila Močević, Prime Communications, 063 289 106, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top