Dario okt 25, 2020 - 236 Views

„Ultra bazar“ - pun pogodak za podršku mjesecu ženskog zdravlja! Featured

Humanitarni „Ultra bazar“ održan 24. oktobra u TC Delta Planet Banja Luka ostvario je svoj cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kreativne agencije Play Team i Ultra magazina. Veliki broj posjetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Drugi rođendan Ultra magazina proslavljen je na najbolji mogući način – organizacijom događaja, koji je privukao veliku pažnju posjetilaca!

U četvoročasovnom shoppingu, koliko je trajao „Ultra bazar“, donirane stvari naših poznatih influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umjetnica, pronašle su svoje nove „vlasnike“. Svečanom otvaranju bazara upriličenom u 12 časova, prisustvovale su mnoge od njih, a akciju su dodatno podržale kupovinom izložene odjeće.

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojne žene, majke, prijateljice i sestre, izabrale su odjevne komade, aksesoar i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cijenama, te na taj način, sa užitkom učestovale u humanitarnom događaju.

Kada se spoje dobar shopping, human gest i odlična energija, tada i ishod mora biti pozitivan. Odličnu atmosferu, koja je trajala od početka do kraja događaja, dodatno je popravila ugodna muzika koju je pripremio „Ultra DJ“ Vladimir Mačkić, uz koju je shopping bio još ugodniji. Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te na taj način dali svoj doprinos, ali i pripremili poklone za sve kupce. Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za djecu oboljelih žena iz „Iskre“.

Banjaluka je pokazala da je uprkos situaciji u kojoj se nalazimo, moguće uspješno održati događaj sa višim ciljem. Uz poštovanje svih epidemiloških mjera, ovaj grad je danas pokazao da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti. Pored javnih ličnosti, svojim donacijama raznovrsnijoj ponudi samog bazara doprinijeli su i Miss S Design, Lollita Fashion House, Oxette, Treehana, Modesta, Cacao Beauty Center Banja Luka, Kiara i mnogi drugi mali biznisi.

„Ultra bazar“ su podržali TC Delta Planet, Play Team, UniCredit Bank Banja Luka, Prointer, Violeta, Avon, Oxxete, Jysk BiH, Frutela.

Play Team i Ultra magazin su na ovaj način već drugu godinu u nizu dio mjeseca podrške ženskom zdravlju, te obećavaju da će se tradicija i nastaviti.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top