Dario apr 23, 2020 - 501 Views

PODRŠKA PRIVREDNICIMA: Fruit Organica - 100% prirodno Featured

Poljoprivredna zadruga Fruit Organica nastala je u srcu potkozarskog voćnog kraja sa ciljem da voćne blagodati pretoči u ukusne, zdrave i kvalitetne napitke.
Zasnovana na višegodisnjem iskustvu osnivača, sa vlastitih plantaža, koje se prostiru na oko 20h, a vođena tradicijom, Fruit Organica je stvorila prirodne, matične sokove koji osvajaju sačuvanom aromom voća i okusom koji očarava naša nepca. Sokovi ne sadrže vodu, šećer, aditive ni konzervanse. Dobijeni su isključivo hladnim presanjem voća i povrća, tretirani pasterizacijom i kao takvi sačuvali su sve vitamine, minerale i vlakna koja su nam neophodna u pravilnom funkcionisanju organizma.
Jedna časa soka Fruit Organica dnevno, dovoljna je da snabdije organizam potrebnim hranjivim tvarima i poboljša cjelokupno zdravstveno stanje. Blagodati naših sokova su velike a zdravlje je prioritet svih nas. Sokove Fruit Organica mogu koristiti svi uzrasti, od kolijevke pa do zlatnog doba.
S toga ne oklijevajte već učinite najbolje za sebe i svoje najmilije i popijte čašu zdravlja Fruit Organica soka!

"U centru Banjaluke danas je otvorena "Krajiška kuća" u kojoj je plasirano 300 proizvoda oko 50 proizvođača domaće hrane sa područja grada. Možemo biti ponosni da su i naši proizvodi dio ove vrhunske domaće priče" - rekli su predstavnici PZ Fruit Organica

https://fruit-organica.com/

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top