Marketing apr 20, 2018 - 1241 Views

U TOKU JE ONLINE CASTING ZA NAJVEĆI MODNI DOGAĐAJ U BIH - Deichmann bira svoje modele za 40. NIVEA BIH FASHION WEEK SARAJEVO Featured

Sarajevo postaje modno uporište kada 22. aprila 2018. svoja vrata otvori najznačajniji modni događaj u BiH, 40-ti Jubilarni Nivea BiH Fashion Week.

Modne 01 IMG 0109 18 H1000revije će trajati tri dana, kada će nam svoje kolekcije predstaviti najpoznatiji kreatori i modne kuće BiH scene, kao i brojni gosti iz inostranstva. Večeri glamura i blještavila će se odvijati na sceni u Kongresnom centru novootvorenog hotela Hills 5*, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Ilidži.

U toku su online prijave za modele koji ispunjavaju sljedeće uslove: djevojke iznad 174 cm visine i mladići iznad 184 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.

Prijave su otvorene do 21. aprila 2018.godine, a zainteresirani modeli se mogu prijaviti na sljedeći način: potrebno je da “lajkate” FBfile740 son H1200 stranicu Modna agencija Abc Models i da "zapratite" instagram profile Abc Models Mgmt International te da pošaljete svoju fotografiju isključivo u Inbox na FB uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.

https://www.facebook.com/Modna AgencijaABCModels/

https://www.instagram.com/abcm odelsmanagement/

https://www.instagram.com/abcm odelssearch/

Abc Models Management International, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizuje modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža file511 son H1200izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele, zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling takmičenja.

Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

Takođe, modna agencija Abc Models Management International, dobila je 2015.godine priznanje u Ženevi kao najbolja model management agencija u Istočnoj Evropi. Prijavite se, i budite dio najiščekivanijeg modnog dešavanja u našoj zemlji, i budite primjećeni od inozemnih scouta koji iz sezone u sezone posjećuju našu sedmicu mode.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top