Marketing jun 04, 2018 - 508 Views

NEKTAR OK FEST 2018 OK After Party – nova imena na Nektar OK festu Featured

Ni ove godine neće nedostajati zabave do ranih jutarnjih sati na petom Nektar OK Festu.

 

Za to će se 6/7/8 jula u NP Sutjeska pobrinuti fenomenalni muzičari, ali i umjetnici iz druge branše koji će u ulozi dj-eva zajedno sa publikom dočekati najljepše zore na Tjentištu. Program OK After Party dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti:

Vukašin – Irie FM nekadašnji član benda Eyesburn-u koji je sopstvenu muzičku priču izgradio u okviru benda Irie FM koji je 2012. godine proglašen za najbolji rege bend u Evropi. Godine 2016. njihov veliki hit “Kliziš” bend je “odmakao” od rege zvuka i odveo ih u jednu novu dimenziju koja im je osigurala novu publiku i nove pozitivne reakcije.

Sergej Trifunović jedan je od najpoznatijih glumaca u regionu iza kojeg je zavidna glumačka karijera i veliki broj filmskih i pozorišnih ostvarenja. Muzičke vode nisu mu nepoznanica, jer iza njega je veliki broj nastupa sa njegovim bendom, kao i sa bendom „Užička republika“ i drugim, a beogradska muzička scena već neko vrijeme oduševljava se njegovim nastupima u ulozi dj-a koji vrlo uspješno uspijeva da spoji punk, Karminu Buranu i Đorđa Marjanovića.

 

Gile frontmen legendarnog Električnog orgazma, koji rock scenom ovih prostora uspješno vlada već skoro 40 godina. Karijeru je započeo kao pripadnik beogradske novotalasne scene, a njegovo ime bilo je, a i danas je sinonim za sve što nosi život rok muzičara. Na Tjentištu ćemo imati priliku da uživamo u njegovoj selekciji soul, funk, rock, disco i reggae muzike.

Mirela Priselac Remi /Elemental/ pjevačica, tekstopisac, kompozitor i prevodilac. Remi je publici poznata kao članica hrvatske hip-hop grupe Elemental, koja postoji od 1998. godine. Ona je dio urbane regionalne muzičke scene, sarađivala je sa mnogobrojnim muzičarima i umjetnicima, a zajedno sa grupom Elemental nastupala je na najvećim festivalima i događajima. Na Tjentištu ćemo 8. jula po drugi put imati priliku da uživamo u njenom nastupu sa bendom na Jägermeister main stage-u, a potom i na OK After Party u OK kampu u ulozi DJ-a.

Vasil Hadžimanov poznati kompozitor i pijanista. Svoju ideju o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) Vasil je ujedinio u okviru rada i muzike Vasil Hadžimanov benda. Ista je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici. Vasil se veoma uspješno predstavlja i u ulozi DJ-a, a na njegovom DJ repertoaru najčešće je muzika afrikanaca i afroamerikanaca, sa dosta ritma uz koju može da se đuska i na druge načine uživa. 

Mika the Kawiar profesionalni muzičar, poznatiji kao Milan Mika Aćimović iz bendova SOPOT, Manessagra, Jabboko sa Negrass, WD 40... Osim toga glavni je dirigent gradskog hora Beograd i aktivan član u bendovima Sunshine, Đorđe Miljenović aka: Wikluh Sky.

Ovakav spoj vrhunskih umjetnika u kombinaciji sa već ranije najavljenim imenima koja će nastupiti na tri festivalska stage-a, garantuje odličan provod na ovogodišnjem Nektar OK Festu. Kako ga ne biste propustili ostaje samo da na vrijeme obezbjedite vaše mjesto u OK kampu i budete dio ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će se održati u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova na prostoru cijele regije.

Sve info o paketima ponude dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#paketi

Nektar OK Fest i ove godine prate, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top