Marketing jun 07, 2018 - 348 Views

Dani otvorenih vrata u Evropskom doborovoljnom penzijskom fondu Featured

Evropski dobrovoljni penzijski fond, prvi fond ovakve vrste u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovni organizuje Dane otvorenih vrata svakog petka u mjesecu junu. Pozivaju se svi zainteresovani građani da posjete prostorije Evropskog dobrovoljnog penzijskog fonda na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 109/III, kako bi dobili sve informacije o dobrovoljnom penzijskom osiguranju, te prvom dobrovoljnom penzijskom fondu.

EPF 1„Od samog početka, a intenzivno tokom prethodnog perioda, imamo sve češće upite građana o dobrovoljnom penzijskom osiguranju, o povezanosti istog sa radnim stažom, o razlikama dobrovoljnog penzijskog osiguranja i drugih oblika štednje i osiguranja i mnoge druge. I iako su naše prostorije svakog radnog dana otvorene za sve građane koji žele saznati više o dobrovoljnom penzijskom osiguranju, odlučili smo da tokom mjeseca juna svakog petka u terminu od 8 do 16 sati budemo na raspolaganju svima koje zanima koje su to prednosti dobrovoljnog penzijskog osiguranja, te na koji način već danas mogu da počnu da štede novac za svoju dodatnu penziju, ili pak imaju neke nedoumice i pitanja“, rekla je Gordana Drobnjak, izvršna direktorica Evropskog dobrovoljnog penzijskog fonda.

Dobrovoljno penzijsko osiguranje u zemljama okruženja (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Slovenija) funkcioniše u prosjeku već 15 godina, a prvi dobrovoljni penzijski fond u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini zvanično je počeo sa radom krajem novembra 2017. godine kada su predstavnici nekoliko javnih i privatnih preduzeća potpisali memorandume o procesu pristupanja Evropskom dobrovoljnom penzijskom fondu. Osnivanjem Evropskog dobrovoljnog penzijskog fonda (EPF) građani u Republici Srpskoj prvi put su u prilici da uplate na lične račune kasnije koriste kao dodatnu penziju. Uplatu sredstava u penzijski fond mogu vršiti građani samostalno (neposredno) ili posredstvom svojih poslodavaca.

Kontakti za više informacija o Danima otvorenih vrata:

Miloš Srdić, 051 492 829, 065 166 126; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dragan Bajić, 051 492 829, 065 684 476; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top