Dario avg 17, 2019 - 382 Views

Osnovano Udruženje „Klub poslovnih žena Republike Srpske” Featured

Klub poslovnih žena je prvo i jedino Udruženje poslovnih žena Republike Srpske osnovano u maju 2019. godine. Mi smo organizacija inovativnih i kompetentnih žena u biznisu. KPŽ RS proaktivnim i analitičkim pristupom radi na umrežavanju, jačanju i izgradnji kapaciteta poslovnih žena Republike Srpske.

Svojim djelovanjem ohrabrujemo pokretanje biznisa pod vođstvom žena; razvijamo svijest o uticaju žena na razvoj privrede; pružamo savjetničku, mentorsku, logističku i edukativnu podršku ženama koje su na početku svog poslovnog razvoja; lobiramo za ekonomsku i naučnu saradnju žena kako na teritoriji BIH tako i u regionu; pružamo mogućnost “networkinga” međudržavnih projektnih ideja na čijim su vodećim položajima žene.

Ukazivanjem na izazove sa kojima se žene u poslovnom svijetu susreću, Klub se zalaže za međusobnu saradnju i razmjenu idejnih rješenja u različitim privrednim granama na regionalnom, državnom, entitetskom i lokalnom nivou.

Motivacija za poslovno povezivanje žena u regionu javila se kroz mrežu razvijenih partnerstva i samostalni poslovni razvoj osnivača Kluba, a inicijativa je podržana od strane Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.

Ruža Lukić, CEO/osnivač, kontakt telefon 066 172 667                    
Vanja Petrović, Direktor marketinga/osnivač, kontakt telefon 065 295 674

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top