Dario jul 30, 2020 - 533 Views

www.women: Novi projekt INTERA TP-a usmjeren na ekonomsko osnaživanje žena Featured

iti kreativna, inovativna i profesionalna te posjedovati ključne vještine popularne na tržištu rada, karakteristike su kojima mlade djevojke teže kada započinju svoje karijere. Digitalni marketingprofesionalna fotografija i UI/UX dizajn sve su popularnija područja bilo da je riječ o traženju zaposlenja, pokretanju vlastitog poduzeća ili prvim koracima u freelancing karijeri.
Jačanju vještina djevojaka u ovim područjima posvećen je jedan od novih projekata INTERA Tehnološkog Parka. Financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, jednogodišnji projekt www.women, čija je implementacija započela ovo ljeto, u fokus stavlja ekonomsko osnaživanje žena kroz niz besplatnih radionica koje će se održavati do kraja ove i u prvoj polovici sljedeće godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar. Tri radionice, od kojih će prva posvećena digitalnom marketingu biti organizirana već na jesen, okupit će lokalne stručnjake koji će sudionicama prenijeti ključna znanja, ali i kroz praktični rad pomoći u kreiranju vlastitog portfolia kojeg će moći iskoristiti već prilikom sljedeće potrage za stalnim zaposlenjem ili honorarnim angažmanom. Svaka radionica će biti okrunjena i networking događajem na kojem će polaznice, ali i ostale zainteresirane djevojke imati priliku upoznati se s potencijalnim poslodavcima te iz prve ruke čuti koje su vještine i karakteristike uistinu tražene na tržištu rada. Radionicama će prethoditi intenzivne digitalne kampanje podizanja svijesti o mogućnostima (samo)zaposlenja u područjima digitalnog marketinga, profesionalne fotografije i UI/UX dizajna kroz koje će svoja iskustva prenijeti dame koje su se već odlučile na korak prema razvoju vlastite karijere u ovim područjima.
O svim aktivnostima projekta INTERA Tehnološki Park će redovito sve zainteresirane obavještavati kroz svoje službene kanale, a za sva pitanja sve se dame mogu obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top