Dario avg 05, 2020 - 352 Views

Uvijek je dobro vrijeme za idealnog kandidata Featured

Za VDKZ ili Virtualne dane karijera i znanja ste čuli, zar ne? Već deset godina okupljamo partnere iz regije na najvećem online sajmu poslova u regiji.

Samo prošle godine ostvareno je preko 300.000 posjeta i 27.000 prijava na oglase. Na sajmu su se predstavile 84 kompanije koji su na svojim štandovima objavile preko 500 oglasa za posao.

A ove godine?

Ove godine izlazimo u novom ruhu: zovemo se REGIONALNI SAJAM POSLOVA! Od ove godine imamo i novu zemlju članicu naše regionalne obitelji - Sloveniju i njihov portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta Deloglasnik, koji zajedno sa MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao – Hrvatska i Vrabotuvanje – Makedonija učestvuje u organiziciji sajma. Pored toga, imamo i novitete na platformi kao i novu adresu https://regionalnisajamposlova.com/!

Sajam će se održati od 7. do 14. oktobra 2020., a sve što vama treba je Internet!

Sa minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom. Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i kvaliteti procesa zapošljavanja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i efikasan način svoju kompaniju predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentovane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika. Virtuelni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman zaposlenika i štampanje promo materijala.

Rezervišite svoj štand na vrijeme putem naše stranice i ostvarite popust na ranu prijavu do kraja avgusta. Pridružite nam se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova!

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top