Dario okt 22, 2020 - 25 Views

Pratite uživo Motivacijske platforme u četiri bh. grada Featured

Projekat „Mi o nama“ nastavlja promociju autentičnih priča iz BiH

Zenica, Prijedor, Banja Luka, Zvornik, 22. oktobar, 2020. godine U sklopu projekta „Mi o nama“, podržanog od strane BHRI (Bosnia and Herzegovina Resilience Initative) programa, organiziraju se četiri Motivacijske platforme, koje će pružiti priliku za predstavljanje autentičnih priča o individualcima i individualkama, grupama i inicijativama iz BiH. Ove platforme će se održati u četiri bh. grada: Zenici, Prijedoru, Banjoj Luci i Zvorniku, a gledaoci će priče svih govornika moći da prate putem live prenosa na službenim Facebook i YouTube kanalima projekta.

U okviru prvih Motivacijskih platformi, koje se održavaju u subotu, 24. oktobra 2020. godine, u Zenici, sa početkom u 11:00 sati, svoje priče će predstaviti poznati bh. glumac Igor Skvarica, eko-poduzetnici Slađana i Đurica Štula, inovatorica u njezi kože Meliha Klopić Murtić i borac za prava žena i aktivistkinja za pitanja ekologije, Maida Bilal.

Platforme su dio projekta "Mi o nama", nastalog sa željom za kreiranjem medijskog prostora za promocjiu nerijetko zanemarenih, ali važnih priča o „običnim“ ljudima, koji zapravo nisu nimalo obični. Saradnici i saradnice platforme, pa čak i bh. građani koji se javljaju putem društvenih mreža projekta, predlažu priče na koje nailaze u svojim lokalnim zajednicama, a za koje smatraju da trebaju biti ispričane.

Imajući u vidu restrikcije nastale kao rezultat pandemije COVID-19, zbog kojih je ograničen broj ljudi koji mogu prisustvovati događaju, pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže Motivacijskim platformama putem Facebook i YouTube live-a i tako virtualno svjedoče zanimljivim, ali i unikatnim pričama iz različitih dijelova BiH. Svi gledaoci će imati priliku da predavačima postave pitanja koja ih budu zanimala, te da traže konkretne savjete iz polja u kojima oni imaju iskustva.

Nakon prvih Motivacijskih platformi u Zenici, svoje priče će predstaviti i predavači u Prijedoru (31.10.), Banjoj Luci (07.11.) i Zvorniku (14.11.), a svi pratioci društvenih mreža projekta Mi o nama će imati priliku da budu dio ovih događaja prateći prenose uživo iz svakog od ovih gradova.

 

Više informacija o događajima, kao i o projektu, možete pronaći na službenim kanalima društvenih mreža „Mi o nama“: Facebook, Instagram, YouTube, te na platformi Mi o nama.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top