Dario okt 23, 2020 - 70 Views

NEKTAR OK FEST KARAVAN NASTAVLJA PUTOVANJE, SLEDEĆA STANICA TREBINJE Featured

Nakon uspješne realizacije programa u Foči, Nektar OK Fest karavan nastavlja svoje putovanje prema Trebinju gdje nas u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje 31. oktobra i 01. novembra, takođe očekuje sadržajan i kvalitetan program.

U subotu 31. oktobra u trebinjskom klubu Underground u 12:00 održaće se promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, autora Dušana Vesića. Istoga dana u 19:00 biće i zvanično otvorena izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića u Galeriji Kulturnog centra Trebinje. Nakon svečanog otvaranja, od 20:00 u Pozorišnoj sali Kulturnog centra očekuje nas koncert Nenada Marića, alias Kralj Čačka koji će nastupiti u solo/duo varijanti.

Nedjelja 01. novembar rezervisana je za projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva (od 18:00) i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića (od 20:00) u bioskopu Kulturnog centra Trebinje.

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice od 26. oktobra možete preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.

OK team je potvrdio i program Nektar OK Fest karavana za Banjaluku 10. i 11. novembra, koji se realizuje u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor. U Banjaluci nas očekuje promocija knjige Branka Rosića „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, projekcije filmova „Tusta“ i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, te unplugged koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša. Uskoro donosimo sve informacije o satnicama programa i samim lokacijama održavanja. U skladu sa epidemiološkim mjerama i u Banjaluci će broj posjetilaca biti ograničen, a sve informacije kako do ulaznica donosimo uskoro na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

U dogovoru sa kulturnim centrima i partnerima u ostalim najavljenim gradovima BiH koje ćemo posjetiti (Zvornik, Doboj, Gradiška, Mostar, Zenica, Sarajevo, Tuzla), na svim našim zvaničnim stranicama objavićemo datume i program održavanja.

OK TEAM

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top