Dario okt 25, 2020 - 530 Views

Žena od sultana 2. dio „IZLUDIO“ interenet! Tijana Milentijević je uradila OVO! Featured

Mega popularna Žena od sultana, zajedno sa kladionicom Meridian, uradila je senzacionalnu stvar! POKLONI „PRŠTE“! Nastavak hita: Žena od sultana 2.dio!

Šta je to uradila „Žena od sultana“ da je zapalila internet i sve društvene mreže, još niko ne može da shvati! Naime, u saradnji sa sportskom kladionicom Meridian, prelijepa Tijana Milentijević uradila je ono što kompletan Balkan čeka već mjesecima! 2. dio ultra popularnog MEGA hita je tu..

Ali, naravno da to nije sve, jer kako bi i bilo kad znamo da je Meridian – kuća najvećih bonusa! „Žena od sultana“ u drugom dijelu, zajedno sa Meridianom, danas poklanja svim novoregistrovanim igračima na web sajtu, SENZACIONALNI bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, te sve što je potrebno jeste samo da se registruješ..

Pored „Žene od sultana“, zajedno u duetu, je i najljepša nova „ZVEZDA GRANDA“, po mišljenju žirija. Naravno da svi već znate da se radi o neodoljivoj Ivani Cvikić, koja realno sve nas ostavlja bez daha, te zajedno sa „sultanijom“ ima namjeru da „POROBI“ BALKAN!

A, da li želiš da saznaš koji je to muškarac zajedno sa ove dvije ultra ljepotice? Možemo samo reći da se radi o vrhunskom MMA borcu, koji prije samo par dana postao osvajač MEGDANA fighting night 7! Obavezno, ukoliko želiš da vidiš o kojoj senzaciji se radi, klikni OVDJE!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top