Dario okt 29, 2020 - 167 Views

Najpoznatiji profesor Biologije u regionu iz Banja Luke(Video) Featured

Pogledali ste vjerovatno video koji je profesor samostalno radio, a ovaj video je na temu imuniteta.

Činjenica je da različiti vidovi komunikacije u digitalnom svijetu grade poseban svijet. Nekada vrijeme koje provodite na internetu možete preusmjeriti na korisne teme. Svjesni smo da uglavnom (NE)edukativne teme imaju više uspjeha nego obrnuto.

Svjesni smo takođe da je pred mnogima izazov kada su različiti vidovi informacija u pitanju, a vrlo rijetko se susrećemo sa nečim novim!

Profesor Biologije iz Banjalučke Gimnazije Miroslav Vulić se odlučio na jedan vrlo hrabar korak, a to je edukativni sadržaj na vrlo simpatičan način. Kreirao je vrlo korisnu priču pod nazivom BIOS LOGOS putem YouTube platforme.

Miroslav je veliki zaljubljenik prirode, maratona, biciklizma, planinarenja kao i osvajač mnogobrojnih nagrada i priznanja, a prije svega je dobar čovjek.

Na veoma neobičan, ali stručan način će vas zainteresovati za različite teme, kao i aktuelne teme, to je sigurno. Teme su različite i do sada je kreirao preko 20 video sadržaja. Imunitet, genetika, digestivni trakt, bubrezi, srce, čula… I još mnogo tema su na njegovom YouTube kanalu.

Mnogo je ovakvih I sličnih primjera koji obrađuju vrlo korisne teme, ali sa promotivnog aspekta, nemaju priliku da dopru do pratilaca kojima teme mogu pomoći kroz školovanje.

Posjetite BIOS LOGOS kanal putem sledećeg linka https://bit.ly/2R3bOmo

Ukoliko želite da pratite i podržite njegov rad.

immuneda

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top