Dario nov 20, 2020 - 51 Views

Kako očuvati mentalno zdravlje u izgradnji karijere i drugim životnim promjenama? Featured

U svijetu u kojem su užurbani tempo i brzi ritam života uvjetovani visoko postavljenim ciljevima i planiranim rezultatima, sve češće pojedinci nisu u mogućnosti pronaći vrijeme za sebe. Gotovo svakodnevno se susreću s različitim izazovima, a neizvjesnost, koju je 2020. godina donijela sa sobom, dodatno otežava suočavanje s promjenama.

Posvetiti se vlastitim mislima i mentalnom zdravlju gotovo nikada nije bilo izazovnije, ali i potrebnije. Upravo zato INTERA Tehnološki Park za kraj studenog planira nešto drugačiji susret u Code Hub-u Mostar. Odmak se od poduzetničkih, kreativnih, tehničkih i inovativnih tema svojim će korisnicima pružiti kroz Code On Meetup Vol. 19: Mentalno zdravlje u svijetu koji se mijenja. Ovo izdanje Code On Meetup-a, koje će se održati u ponedjeljak, 30.11.2020. godine s početkom u 17:30h u prostorijama Code Hub-a Mostar, posvećeno je prilagođavanju životnih uloga različitim promjenama koje se događaju i koje će se dogoditi. Tijekom trajanja događaja prisutni će imati priliku čuti korisne savjete koje će s njima podijeliti Majda Šehić, psihodramska psihoterapeutkinja. Ona će se osvrnuti na najčešće izazove s kojima se poglavito mladi suočavaju u izgradnji karijere, ali i u ostalim segmentima života, a vrlo često ih potcjenjuju ili ostavljaju po strani.

INTERA Tehnološki Park podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane poziva da se već danas prijave na linku na novo izdanje Code On Meetup-a koje organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top