Dario dec 05, 2020 - 66 Views

Kompanija Meridian: Posjetom i donacijom JZU bolnica Gradiška odajemo zahvalnost zdravstvenim radnicima Featured

Vrijeme pandemije korona virusa koje je iza nas i borba koja još uvijek traje ostavlja traga na svima. Poseban teret ovog vremena podnose naši zdravstveni radnici koji ulažu velike nadljudske i profesionalne napore kako bi naši sugrađani imali zdravstvenu zaštitu u svakom momentu, a pri tome su i sami ugroženi od virusa koji ne bira.

Kompanija Meridian se suosjeća sa našim zdravstvenim radnicima kojima briga o zdravlju stanovništva nije samo posao nego poziv i život.

JZU bolnica Gradiška, je regionalna bolnica koja pruža zdravstvene usluge stanovništvu opština Gradiška i Srbac, a djelimično opštine Kozarska Dubica i Laktaši.

U ovoj vanrednoj situaciji u ovoj bolnici zdravstveni radnici rade neprekidno, a sve u cilju da bi pružili pomoć i adekvatnu zdravstvenu zaštitu svakom čovjeku. Kompanija Meridian prepoznaje ovaj teret i odaje im veliku zahvalnost za sve što čine za svoj narod.Uručen je paket u vidu donacije za osvježenje kafe, čaja, kuhala za vodu, a sve za veliko HVALA ovim „velikim ljudima“ da znaju da nisu zaboravljeni.

„Zahvaljujemo se kompaniji Meridian na donaciji i koja se u ovim teškim vremenima za sve nas sjetila i naših radnika, da nas posjeti i odaju nam ovu čast - istakao je Rajko Dodik direktor JZU bolnica Gradiška.

„Naši zdravstveni radnici su zaslužili veliko priznanje od svih nas jer da nije njih ništa ne bi bilo isto i u normalnim vremenima, a posebno sada dok pandemija traje, a oni stoje na prvoj liniji odbrane“ - ističu iz ove kompanije.

Kompanija Meridian nikad ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top