Dario nov 07, 2021 - 62 Views

EXPERIENCE PROGRAMI Featured

Cilj Experience programa za mlade je prije svega orjentisan na njihov lični razvoj i usavršavanje. Mladi imaju priliku da nekoliko mjeseci ili čak godina provedu vani u drugim zemljama, koje važe za jedne od najpoželjnijih zemalja za život, da rade, putuju, studiraju, usavršavaju se i zarade. Zvuči nevjerovatno ali je vrlo moguće uz Experience programe za mlade.

  1. 1.Work and Travel USA

Program kulturne razmjene sa Amerikom je svakako jedan od omiljenih programa među mladima u regionu, ali i svijetu, a svakako i najpopularniji program iz naše ponude. Nekada je Amerika bila nedostižna za naše studente, ali uz W&T program koji je Experinece agencija započela sa USA State Department-om nikada nije bilo lakše otići u ovu prekookeansku zemlju. Cilj ovog programa je da tokom 5 mjeseci rada i putovanja po Americi student usavrše engleski jezik, da steknu internacionalna prijateljstva, da se osamostale, da steknu neprocjenjiva iskustva, da zarade svoje prve novce, kao i da se upoznaju sa američkim stilom života. Milion je razloga zašto bi ovaj program trebao da bude na listi prioriteta svih studenata! Zašto? Uvjerite se sami kad se vratite!

  1. 2.Internship i Training USA

Ovaj program je namjenjen za studente koji žele da rade stručnu praksu u američkim kompanijama i organizacijama I na taj način usavrše svoje vještine I postanu kompetentni na tržištu rada koje danas traži najbolje od najboljih. Upravo ovaj program je ono što je studentima potrebno nakon završetka studija kako bi svoje znanje praktično primjenili i postali novi lideri u svojoj struci. Studenti mogu da rade i usavršavaju se u Americi do čak 18 mjeseci.

  1. 3.Work Holiday Germany

Program Work Holiday Germany je po svojim karakteristikama sličan program kulturne razmjene sa Amerikom. Studenti imaju priliku da do 3 mjeseca provedu u Njemačkoj radeći na sezonskim poslovima sa svojim vršnjacima iz cijelog svijeta, da upoznaju nove ljude i prošire svoju networking mrežu, da usavrše njemački jezik i da se upoznaju sa njemačkom kulturom. Ovo je jedna od najpopularnijih i najprivlačnijih zemalja EU za rad i usavršavanje, tako da mladi već tokom studentskog života mogu da iskuse i vide kako je živjeti u zemlji prema EU standardima.

  1. 4.Work and Study Canada

Program Work and Study Canada namjenjen je za sve mlade ljude koji žele da rade i studiraju u Kanadi. Nakon perioda studiranja/usavršavanja fakultet obezbjeđuje plaćeno radno iskustvo u struci. Također, tokom studija, student imaju pravo da rade I da na taj način sami plaćaju svoje troškove života, kao i da putuju po ovoj predivnoj zemlji. Također, ukoliko je vaš cilj ostanak u Kanadi i dobivanje trajnog boravka i državljanstva, ovaj program je idealna prilika za vas.

Veliki i raznolik izbor programa pruža mogućnost da svaki student nađe nešto za sebe. Naši programi su namjenjeni za sve mlade i ambiciozne ljude koji su spremni da ulažu u svoju budućnost i pokrenu se već danas. Koji je tvoj izbor?

  

ČEKAMO VAS J    

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top