Dijana mar 27, 2017 - 884 Views

Škola fudbala Rudanka ponovo je ostavila odličan utisak. Featured

Prethodni vikend smo boravili u Ljubljani, gdje smo učestvovali na jednom veoma jakom turniru za djecu 2006g. Učestvovali smo sa 16 igrača 2006/07. Sve pohvale za ove mlade fudbalere. Grupu smo zvaršili kao prvi,a na ovako jakom turniru biti prvi u grupi to mnogo znači!
U osmini finala igrali smo protiv ekipe iz Zagreba, jedna izuzetno kvalitetna utakmica i igra obe ekipe, bez pravih šansi na obije strane, na kraju odlučivali su penali, a to je ono što nas u poslednje vrijeme nikako ne ide!!!!
Prvi penal za nas šutira kapiten Matija Drljić i sa lakoćom postiže gol, zatim protivnici postižu gol, naš golman Jović tu nije mogao ništa, drugi penal za nas šutira na ovom turniru jedan od boljih odbranbeni igrača turnira Ognjen Vasilić, ali pogađa stativu pa golmana u leđa zatim ponovo u stativu i lopta ne ulazi u gol...
Sledeći penal protivnici veoma dobro izvode i imaju prednost, zatim šutira Luka Mandić koji već vidno umoran prilično loše šutira, maša čitav gol i to je bio kraj takmičenja za našu ekipu na ovom veoma jakom turniru.Treba naglasiti i da je Crvena Zvezda Beograd ispala takođe u osmini finala takođe na penale što dovoljno govori o jačini turnira. Svakako veliki rezultat za nas jer smo ipak bez poraza ispali, a penali su lutrija i nije prvi put da nas penali zaustave iako smo zaslužili mnogo više. U svakom slučaju predstavili smo svoju Školu fudbala i mjesto odakle dolazimo na jedan lijep način. Usput je dogovorena saradnja sa Fudbalskim klubom Crvena Zvezda Beograd što su sve zabilježile kamere RTV Doboj, tako da ćemo sve to moći pogledati narednih dana u emisijama RTV Doboj i drugih televizija iz okruženja.
Primili smo samo jedan gol na tako jakom turniru što dovoljno govori o veoma kvalitetnoj odbrani koju imamo, a inače smo već nadaleko postali poznati kao Škola fudbala sa najboljim odbranama u svim selekcijama, jer naše sve selekcije se obično vraćaju sa svih turnira sa najmanje primljenih golove ili bez primljenog gola!!! Treba naglasiti i to da smo u startnoj ekipi imali 2 dječaka 2007g, a da je turnir za 2006g što dovoljno govori o uspjehu ovih mladih fudbalera koji su sada već nadaleko postali poznati kao i naša Škola fudbala. 
Smješteni smo bili u hotelu Park u samom centru LJubljane. Tako mažemo i moramo biti prezadovoljni ovim vikendom gdje su dječica uživala u igri i druženju. Usput smo stupili u kontakt sa još dosta Škola fudbala i dogovorili još dosta turnira, a jedan od njih je i Murska Sobota odakle bi i nama trebala doći njihova ekipa na naš turnir koji je postao poznat nadaleko obzirom da je prošle godine bio jedan od jačih i brojnijih u BIH. Sve ovo nebi mogli izvesti da nije dobrih ljudi tj. naših stalnih sponzora a to su:
- RTV DOBOJ 
 -PEČURKA PODNOVLJE 
-JEZERO RUDANKA 
 -BALON ZA FUDBAL RUDANKA 
 -BP BATO PETROL 
 -ELEKTRON ČAPLJA
...Kotizaciju za učešće na ovom turniru za našu ekipu su platili prijatelji iz Trbovlja a to su:Nermin Jaran Menkovič, Aljaž Zubak, Edin Jasenčič, Goran Pašalič i naravno Almir Džinalič!!!
Na turniru nam je uručeno i dosta opreme za Školu fudbala koja je poklon od Srđana Pašalića i Almira Džinaliča!!!!S obzirom da radimo u tri sekcije,te da su sada naši članovi sa područja Rudanke,Doboja i Osječana ova ekipa polako postaje jedna reprezentacija Doboja, a u planu je da na jačim turnirima i nastupamo pod tim nazivom pa ovom prilikom pozivamo i ostale mlade fudbalere koji su željni igre i učešća na jakim turniruima kako u BIH tako i u inostranstvu da nam se na vrijeme pridruže i postavu članovi prve Škole fudbala na području grada Doboja.
Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top