Dario jul 01, 2018 - 777 Views

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa Featured

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti nevjerojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.

Muškarci nikada u krevetu ne bi smjeli izgovoriti idućih 7 rečenica jer ih nijedna žena ne želi čuti.

1. Ko je tvoj tatica?

Ova rečenica nerijetko se koristi u porno filmovima, a nakon što je čuje glumica doživljava 'eruptivni' orgazam. U stvarnom životu izaziva sasvim drugačiju žensku reakciju, odnosno odbijanje jer žena ne želi čuti riječ tata tokom seksualnog odnosa.

2. Šššššššš

Kada žena glasno uzdiše tokom seksa to znači da krajnje uživa u onome što joj partner radi. Ako je on počne ušutkavati to će smanjiti užitak i stvoriti osjećaj nelagode, pa možda čak i srama.

3. Možeš li se požuriti?

Žene ne mogu ubrzati svoj orgazam, nego do njega dođu kada je tijelo spremno za to. Požurivanje zasigurno neće olakšati postizanje vrhunca niti ga učiniti intenzivnijim.

4. Ah, Gabrijela! Kad se zovete Antonija

Ovo je rečenica koju žena nikada neće zaboraviti. Svatko može pogriješiti, ali nazvati ženu krivim imenom u krevetu greška je koja se teško zaboravlja i oprašta.

5. Je li moj penis najveći kojeg si ikad probala?

Muška opsjednutost uspoređivanjem vlastitog polnog organa s tuđim ženama je iritantna. I ide im na živce kad moraju hraniti ego muškarca hvaleći njegov polni organ.

6. Ništa ne osjećam

Muškarci se znaju žaliti da im korištenje prezervativa ubija užitak. Ženama je ipak važnije da se zaštite tokom odnosa.

7. Sviđa li ti se to?

Još jedna odbojna rečenica koja se može čuti u filmovima za odrasle. Ako se previja od užitka i glasno dahće, to znači da žena uživa. Ne vidi potrebu da odgovara na pitanje čiji je odgovor očit.

(Zadovoljna.hr)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top