Marketing avg 19, 2018 - 591 Views

Pet ideja za ukusniji i uzbudljiviji seksualni život Featured

Ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vrijeme je da pronađete najseksi par ikad!

U igru ubacite - jastuk
Dodavanje jastuka u igru, odnosno podmetanje jastuka na prava mjesta može začiniti stvari - poboljšati ugao penetracije i povećati osjećaj.

Ostavite čarapice na sebi
Jedno ludo istraživanje pokazalo je da nošenje čarapa tokom seksualnog odnosa pomaže u regulaciji tjelesne temperature, a što povećava osjećaj tokom seksa i olakšava postizanje orgazma. A ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vrijeme je da pronađete najseksi par ikad

Nabavite vibrator
Zašto bi vibrator bio rezervisan isključivo za vaše solo igrice? Uključite ga u svoj redovni seksualni život između vas i vašeg partnera. Nemojte ga stavljati u rupe za koje niste dobili dopuštenje, ali ga slobodno prislonite uz njegove mošnice

Zašto biste imali seks isključivo u spavaćoj sobi? Isprobajte na kauču, pod tušem, u kadi, na podu, u autu, u parku, moru... Mogućnosti je bezbroj, a sve izvan vaše seksualne rutine rezultovaće leptirićima u stomaku, uraganima uzbuđenja i eksplozivnim orgazmima!

Dajte novu ulogu modnim dodacima
Upotrebite kravatu za vezanje ruku, ili nogu, ili kao povezac za oči. Ili kao rekvizit tokom seksi striptiza samo za njegove oči. Ograničenje fizičkih sposobnosti i percepcije samo doprinosi uzbuđenju.

(NN/cosmopolitan.rs)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top