Marketing avg 23, 2018 - 692 Views

Tri sastojka za savršenu seks atmosferu Featured

Preuredite svoju sobu tako da bude prava oaza seksa. Nije potrebno posebno troškaranje, dovoljno je da uradite tri jednostavne stvari.

Bacite nepotrebne stvari
Mnogi naprave grešku i sa kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Riješite se svih nepotrebnih i suvišnih stvari koje bi mogle da vam ubiju i seksi raspoloženje.

Zapalite atmosferu
Osvjetljenje je još jedan seksualni božji dar, a svi ga često zanemaruju. Tama je neugodna, stoga razmislite o malim noćnim ambijentalnim lampicama ili svijećama koje bi vaše zajedniče trenutke učinili još romantičnijim. Nije loše imati i lampicu s potenciometrom kako biste mogli da dozirate količinu svjetla u sobi, ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

Čarobni mirisi
Ako ne živite sa svojim muškarcem, nego samo povremeno razmjenjujete nježnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk i tako osigurajte da i u snovima budete s njim. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

(Cosmopolitan.rs)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top