Marketing avg 31, 2018 - 617 Views

Ovih seks poza se plaše i muškarci i žene Featured

Promjena seks poza može biti odličan način da varnica u spavaćoj sobi uvijek bude vrela. Ali, muškarci i žene priznaju da su uplašeni kada pokušaju određenu pozu sa svojim partnerom.

Nova studija "Superdrug Online" doktora je pitala ljude o tome koja ih je seks poza učinila najviše nervoznim, a rezultati su bili iznenađujući.

Poza 69 u kojoj se stoji je bila na vrhu liste najnevjerovatnijih poza za testiranje. Poza podrazumijeva podizanje partnera dok oralno zadovoljavaju jedno drugo. Više od 42 odsto muškarca je reklo da ih i sama pomisao da pokušaju ovaj maliciozni manevar čini nervoznim.

Nisu samo momci ti koji su zabrinuti tokom ove poze, čak 56,8 odsto žena je izjavilo da ih taj položaj čini nervoznim.

Sljedeća na listi nepoželjnih poza je bio analni seks, za koji je 30,5 odsto muškaraca i 54,6 odsto žena reklo da ih čini nervoznim.

Na trećoj poziciji je klečeći "wheelbarrow" koji odbija 18,6 odsto muškaraca i 24,8 odsto žena, često iz pogrešnih razloga. Iznenađujuće, misionarska poza, koja je izglasana za omiljenu žensku pozu, predstavlja najmanje uznemirujuću poziciju sa samo 0,8 odsto muškaraca i 1 odsto žena.

"Doggi style" i kaubojka važe za prilično sigurne poze, pogotovo za osobe sa manje iskustva.

Studija, koja je okupila 1.000 muškaraca i žena iz evropskih i američkih zemalja, je otkrila i neke velike razlike između kontinenata. Rezultati otkrivaju da su evropski muškarci više anksiozni zbog samozadovoljavanja, "dirty talk-a" i oralnog seksa od američkih muškaraca, prenosi "Telegraf.rs".

Znamo koja poza budi najveći strah kod muškaraca i žena, ali možete li da pogodite koja je poza u spavaćoj sobi najopasnija? Mali nagovještaj, nije misionarska.

Povrede tokom seksa su češće nego što mislite, a poze sa kojima eksperimentišete imaju mnogo veze sa tim. Istraživači u Brazilu su proučavali pacijente sa prelomima penisa da bi vidjeli tokom kojih poza su ih polomili. Jedna poza je otkrivena kao najopasnija, a to je poza u kojoj je žena gore.

Ta poza je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, a smatra se odgovornom za pola svih preloma penisa u svijetu. Naučnici vjeruju da je to zato što žena kontroliše penis sa cjelokupnom tjelesnom težinom, a muškarac nije u mogućnosti da prekine kada ima "pogrešan način penetracije".

Izvor:Nezavisne

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top