Super User nov 26, 2016 - 3842 Views

Život čine trenuci

Sačuvajte svoje najljepše trenutke sa vrhunskim Huawei modelima

U m:tel-u je u toku nova promotivna ponuda koja korisnicima nudi tri veoma atraktivna modela pametnih telefona visoko pozicioniranog proizvođača Huawei sa kojim ova kompanija dugi niz godina ima izuzetno dobru saradnju, a što potvrđuje veliki broj korisnika koji imaju pozitivna iskustva u radu sa uređajima ovog giganta.

 HYPERLINK "http://www.mtel.ba/webshop-privatni-proizvod/telefon/huawei-p9/929/2" Huawei P9 je kreiran u saradnji sa čuvenom njemačkom kompanijom LEICA koji vam omogućava savršene fotografije u bilo kom trenutku. Ljubitelji fotografije će uživati u ovom modelu jer glavna kamera od 12 MP je u stanju da apsorbuje mnogo više svjetlosti i postigne izuzetan stepen kvaliteta fotografije, čak i pri vrlo lošem osvjetljenju, čineći da vaše fotografije izgledaju kao da su načinjene profesionalnim foto-aparatom. Naravno, pored fantastične kamere, telefon posjeduje vrhunske performanse kojima je zaista teško odoljeti. Uz tarifu Moj Mix Top, rata za ovaj telefon iznosi 25,04 KM mjesečno.

Huawei P9 lite krase lijep elegantni dizajn i vrhunska kvaliteta izrade. Uz svoje odlične karakteristike i povoljnu cijenu ovaj telefon se posebno izdvaja na policama m:tel-a. Mjesečna rata za ovaj telefon, uz tarifu Moj Mix Extra, iznosi 57,60 KM.

Huawei Y6 je telefon srednje klase, odličnih performansi, dobrog izgleda i izuzetno povoljne cijene u svim postpaid MojMix tarifnim paketima. Odlučite se za plaćanje na rate i ovaj telefon plaćajte uz mjesečnu ratu od 19,20 KM, uz tarifu Moj Mix Standard ili Moj Mix Net.

Vaše je samo da odaberete najidealniju Moj Mix kombinaciju bonusa za razgovore, poruke i mobilni internet, te da izaberite popust na pretplatu ili ako se odlučite za Moj Mix kombinaciju sa telefonom, kupujete na rate.

Ponuda uređaja vrijedi do isteka zaliha. Za više informacija o uređajima zavirite u  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/webshop-privatni" m:tel Webshop. Prilikom kupovine telefona na rate plaćate 20% cijene, a ostatak dijelite na željeni broj rata, u zavisnosti od trajanja ugovora.

Ako vam ipak nije potreban telefon, iskoristite popust od 20% na Moj Mix pretplatu koji traje do 3. januara 2017.godine, a za dodatne informacije pozovite Call centar 066 10 10 10.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top