Marketing okt 24, 2018 - 337 Views

Šta vaši snovi o varanju partnera zaista znače Featured

Ako ste se ikada probudili s grižnjom savjesti zato što ste imali san u kojem ste prevarili svog partnera s nekom drugom osobom, nemate razloga za brigu zato što se to ne dešava samo vama. To je samo igra vaše podsvijesti na koju ne trebate obraćati previše pažnje.
Snovi se ponekad doimaju tako stvarnim da vam se čini da je ono što ste podsvjesno uradili moralno neispravno, prenosi Evoke.

U takvim situacijama sami preispitujete svoje namjere iako nikad niste u stvarnosti pomišljali da biste se doveli u situaciju da prevarite partnera.

Međutim, ne trebate se brinuti, blizu 60 posto žena imalo je san o varanju svog partnera.

San o ponovnoj seks avanturi s vašim bivšim partnerom zapravo ne znači da želite prevariti svog trenutnog partnera, kaže psihologinja Karin Anderson Abrell.

Govoreći za Cosmopolitan, ona je izjavila da su snovi samo način na koji se mozak bavi vašim mislima i iskustvima iz tog dana.

Ako sanjate o varanju trenutnog dečka ili muža s bivšim, možda vam se to dešava zato što ste tog dana učinili nešto što vas je podsjetilo na njega, a vaš mozak je te informacije u snu samo obradio.

Ako je osoba koju ste sanjali potpuni stranac, možda ste negdje primijetili osobu slične fizionimije za koju ste u trenutku pomislili da je privlačna, a slika vam se zadržala u glavi.

Dakle, ako sanjate o varanju svog partnera, ne pridajite takvim snovima previše pažnje.

Izvor:Klix.ba

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top