Dijana dec 27, 2016 - 3522 Views

Uživajte u jeftinijim razgovorima iz m:tel fiksne mreže Featured

 

Kompanija m:tel uvijek nastoji da vas obraduje novim ponudama i nižim cijenama. Tako će biti i u novoj 2017. godini. Pored odličnih ponuda u prepaid i postpaid mobilnoj telefoni, open paketima, pristupu internetu…, m:tel je pripremio i iznenađenja za sve svoje korisnike fiksne telefonije.

Od sljedeće godine korisnici fiksne telefonije m:tel-a razgovaraće sa svim fiksnim mrežama u BiH po jedinstvenoj cijeni od 0,05 KM/min. (sa PDV-om), što je za oko 23% manje u odnosu na trenutnu cijenu.

Pored toga, snižena je i cijena razgovora iz fiksne mreže m:tel-a prema ostalim mobilnim mrežama u BiH. Tako će razgovori koje uputite prema mobilnim operatorima u BiH od 1. januara 2017. godine, umjesto dosadašnjih 0,35 KM/ min, iznositi 0,29 KM/min. (sa PDV-om).

Ovo su ujedno i najniže cijene ovih razgovora u BiH.

U nastojanju da svakodnevnu komunikaciju učinimo ekonomičnom, maksimalno komfornom i ugodnom, privatnim korisnicima m:tel fiksne telefonije ponudili smo mogućnost izbora  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/article/737" osnovnog tarifnog modela,  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/tarifni-model-bez-limita/" tarifnog modela Bez limita, kao i više HYPERLINK "http://www.mtel.ba/dodatne-tarifne-opcije/"  tarifnih opcija – dodatnih paketa. Nadgradnjom izabranog tarifnog paketa korisnici mogu sami smanjiti svoje troškove a m:tel ponuda  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/fiksna-dodatne-usluge/" dodatnih telefonskih usluga u potpunosti će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Za više informacija o m:tel fiksnoj telefoniji pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top