Dijana jan 14, 2017 - 579 Views

Prednosti veze sa starijim čovjekom: Sigurnost, zrelost, novac i manje drame Featured

Prednosti veze sa starijim čovjekom: Sigurnost, zrelost, novac i manje drame
Budući da je poznato kako su žene mnogo zrelije od muškaraca svoje generacije, one su po pravilu oduvijek birale starije. Stariji muškarac pruža, iznad svega, sigurnost neophodnu ženama, bilo u smislu zrelosti, životnog iskustva ili finansijskog stanja.

Ovih šest žena podijelilo je svoje iskustvo zabavljanja sa dosta starijim muškarcima.

1. Deborah, 34 godine

Smatram kako 15 godina razlike između nas ne predstavlja problem. Prešla sam dvadesetu i godine više nisu bitne. Uprkos razlici u godinama, imamo mnogo zajedničkih tema, a životi su nam poprilično slični. Ukoliko ne spomenem razliku od 15 godina, niko i ne primijeti, budući da on odlično izgleda i još uvijek ima svoju kosu.

2. Kara, 21 godina

Imam 21 godinu, a on 33. Završavam fakultet i živim u malom stančiću, a on je direktor i ima svoju kuću. Gotovo nemamo ništa zajedničko, ali upravo je to ono što mi odgovara. Drugačiji je od mojih vršnjaka, zreliji je i tjera me da zrelo razmišljam, da se fokusiram na fakultet i karijeru. On me voli jer sam mlada i održavam našu vezu pozitivnom.

3. Ashley, 23 godine

Iako je mnogo stariji od mene, upravo se zbog toga s njim osjećam sigurnije i ugodnije. Kada sam izlazila s momcima svojih godina morala sam plaćati sve, ili smo dijelili troškove. Sa svojim sadašnjim momkom čak i ne nosim novčanik kada izađemo.

4. Krista, 25 godina

Protivila sam se njegovom udvaranju u početku, budući da je stariji od mene 11 godina. Imala sam osjećaj da bi to izgledalo kao da izlazim sa svojim ocem, ali ubrzo smo se sprijateljili i postali i više od prijatelja. Zajedno smo već dvije godine i sve ide odlično. Jedini problem je što nas ljudi čudno gledaju kada razmjenjujemo nježnosti u javnosti.

5. Mary, 33 godine

U vezi sam sa čovjekom koji je gotovo 20 godina stariji od mene i jedna od njegovih glavnih prednosti, ukoliko ću biti iskrena, jeste njegov novac. Međutim, on nije vrsta osobe koja novac troši na gluposti, trudio se tokom života i zaradio. Volim tu sigurnost koju mi pruža.

6. Jackie, 31 godina

Moj savjet svima jeste da nađu starijeg muškarca. Volim starije jer je s njima jednostavnije, nema toliko drame. Moj momak je stariji od mene 10 godina, iskren je i kaže sve što misli.

klix.ba
Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top