Dijana jan 23, 2017 - 788 Views

Otkrijte kako ljubav iskazuje istinski zaljubljen muškarac Featured

Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cvijeća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama – muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari…

Pokazuje poštovanje

Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivaće poštovanje prema ženi i daće joj do znanja da je ona za njega mnogo više od lijepog lica i tijela koje može pokazivati drugima. Nažalost, veliki je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopšte ne razmišljaju.

Iskren je

Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i uljepšavanja.

 
Sjeti se važnih stvari

Ne samo za godišnjicu i rođendan, zaljubljeni muškarac sjetit će se i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pjesme koju obožava da sluša kad se probudi. To je dokaz da je sluša kad nešto priča.

Trudi se da bude bolji

Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila sretnija – ostali će misliti samo na sebe.

 

Bori se

Prije nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosječni muškarac ima šest manje-više nevažnih veza s drugim ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra pretjerano važnima. Ali, zaljubljeni muškarac uvijek će se boriti da žena ostane u njegovom životu.

ljepotaizdravlje.ba

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top