Dijana feb 21, 2017 - 766 Views

Žene, pripremite se! Ovo muškarci žele da naučite od njih Featured

Već i vrapci na granama znaju koliko se muškarci i žene razlikuju, ponajviše kad im njihova draga pokušava nešto utuviti u glavu. No, ako pogledamo svijet s muške strane gledišta, to je prilično jednostavno mjesto, a jači spol je duboko uvjeren da ga žene vide kao komplicirano mjesto puno zamki.

Zato bi svaki muškarac rado objasnio svojoj dragoj kako svijet izgleda iz njegove perspektive i pritom joj dao do znanja što bi rado mijenjao u njezinoj slici svijeta.

Tako bi, primjerice, muškarci obožavali kad bi žene shvatile da sve u životu ima svoju logičnu stranu (osim ponekad, naravno), jer je to način na koji oni donose odluke. Žene u procesu odlučivanja uključuju faktore koji su muškarcima nezamislivi, pa tako i dolazi do nerazumijevanja.

Emocije su još jedna od stvari koje bi muškarci rado vidjeli u smanjenom obliku, kao uostalom i tračanje. Treba li baš sve uzimati toliko srcu i biti pritom tako ekspresivan? Ako pitate muškarce, odgovor je čvrsto NE.

Jednako tako, ako intenzivno pokazujete da vam je do nečega stalo, kao žene, to ne znači da ste u to snažnije uključeni ili da je muško razmišljanje – logično i bez puno emocija – manje kvalitetno i važno. Muškarci vole kad njihove drage počnu život doživljavati malo ležernije i bez pretjeranih reakcija.

Smisao za humor jedna je od glavnih karakteristika žene koje neodoljivo privlače muškarce, pa i to da ste u stanju prihvatiti šalu na svoj račun, kažu muškarci.

Za kraj, malo više realnosti ne bi škodilo. Da, svaka žena ima svoju viziju veze i braka, no ponekad kule u zraku treba pustiti da se rasplinu i stati s obje noge na zemlju. Barem ako pitate muškarce…

ljepotaizdravlje.hr

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top