Dijana dec 13, 2016 - 266 Views

Prvi trejler za nastavak sage "Planeta majmuna" Featured

ovi nastavak franšize "Planeta majmuna" - "Rat" stiže u julu sljedeće godine, a studio "20th Century Fox" objavio je prvi trejler, saopštio je danas srpski distributer "MegaKom film".
U trećem dijelu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom.
Nakon velikih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu.

Neizbježan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete. Reditelju filma Metu Rivsu je ovo drugi nastavak "Planete majmuna" na kome radi i kako priznaje, njegova želja i entuzijazam prema ovoj priči ne jenjavaju.
Rivs je otkrio da je prije početka pisanja scenarija, pogledao sve dijelove ponovo, pogotovo film iz 1973. "Bitka za Planetu majmuna", koji je bio osnova za novi nastavak.
Film će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama publika će gledati Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkiza.

nezavisne.com

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top