Aleksandra feb 23, 2021 - 43 Views

Emma Stone kao opasna Cruella de Vil. Featured

Disney je objavio prvu najavu za live-action film Cruella, koji se fokusira na svog zloglasnog, ali glamuroznog negativca iz priče 101 Dalmatinac. Emma Stone je opasna Cruella de Vil.

Ali, ova Cruella nije starija gospođa u kaputu sa cigaretom u ruci iz animiranog originala iz 1961. godine, niti je pokrivena perjem Glenn Close, poznata po filmu iz 1996. godine. Ovog puta, Cruella je krepka, punk fashionista, koja pokušava da se proslavi u Londonu 1970-ih, kada nevjerojatan savez iznosi njenu lošu stranu.

Oskarovki Emmi Stone pridružila se Emma Thompson u ulozi barunice von Hellman, zastrašujuće, ali čuvene modne legende. Njen uticaj pretvara vodeću damu u Cruellu gladnu osvete.

Umjesto da skoči ravno u dalmatinsku sagu, Cruella predstavlja pozadinsku priču, fokusirajući se na mladu ženu po imenu Estella, prije nego što je preuzela svoje čuveno ime. Prema Disneyevom sinopsisu, Estella je spretnica koja voli modu, “pametna i kreativna djevojka odlučna da se proslavi svojim dizajnom.” Nakon što se sprijateljila s lopovima u Londonu, Estella se probija na ulicama, ali ubrzo upada u oči barunice von Hellman i njihovo prijateljstvo dobija mračan zaokret.Live-action film će biti objavljen, 28. maja, vjerojatno u kinima. Nejasno je hoće li Cruella debitovati i na Disney +, kao što je Mulan u septembru.

izvor : Ultra.ba

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top