Aleksandra apr 03, 2021 - 205 Views

Veliki horoskop za april! Featured

April će biti dobar, veseo i produktivan mjesec, dok 26. aprila ne stignemo do “nepovoljnog” punog mjeseca u Škorpiji. Naime, Uran planeta svih neočekivanih stvari, 26. aprila direktno će se suprotstaviti punom mjesecu u Škorpiji. Uran će biti zajedno sa Suncem u Biku, a tu će se naći i Venera i Merkur, što će i te planete učiniti nestabilnim.

Ultra magazin


Sedam od mogućih deset nebeskih tijela će biti u fiksnim znakovima, što znači da se neće biti spremne ni za centimetar pomjeriti ka kompromisu.

Saturn u Vodoliji će biti u tački između Sunca u Biku i punog mjeseca u Škorpiji, formirajući kvadrat od 90 stepeni prema Suncu, a istovremeno će napraviti drugi kvadrat do punog mjeseca. Ovu situaciju će biti teško razrješiti zbog nesposobnosti svake osobe da napravi kompromis.

 

Poruka svakom od nas je da moramo ostati praktični i uzeti u obzir ono što će pun mjesec otkriti, kako bi vam pružio informacije koje će vam trebati da se zaštitite i donesete prave odluke.

Nemojte ništa ostavljati za zadnju sedmicu aprila, jer iznenađenje koje donosi Uran ne možete predvidjeti. To je uvijek nešto što nikada ne biste uzeli u obzir kao mogućnost. Nemojte potpisivati ​​papire niti usmeno pristajati na bilo koju ponudu u danima oko 26. aprila.

Ponekad svemir postane nestrpljiv – na primjer loša situacija koja traje predugo i koju treba ispraviti, a ako je ne možete popraviti, svemir će to učiniti za vas (ali možda i ne na način na koji biste odabrali). U drugim slučajevima pretpostavljamo da se druga osoba slaže s našim razmišljanjem kada to nije slučaj ili da će ljudi uvijek biti lojalni i nikada nas neće izdati. Sve su to teška iskustva, ali imaju tendenciju da raščišćavaju situacije i vraćaju ih u poravnanje kako bismo mogli živjeti bolje, produktivnije.

Ponekad to nije zbog bilo kakve ljudske greške ili nedostatka u karakteru nekoga koga poznajete (ili u vama). Stvari se ponekad događaju bez puno rime ili razloga.

Nije važno ono što vam se događa, već kako odgovorite na izazove. Nikada ne brinite o stvarima koje se nisu dogodile, niti trebate brinuti o stvarima koje su izvan vaše kontrole.

Posljednji put kada smo imali ovak pun mjesec bio je 31. oktobar prošle godine, 2020.

Međutim, do zadnje sedmice aprila imamo nekoliko sjajnih aspekata koje svakako trebate iskoristiti. Pročitaj u nastavku horoskop za april za svoj horoskopski znak.

Ovan

Ultra magazin

Ući ćete u mart zadovoljnog raspoloženja – možda ćete se čak i osjećati radosno. Upravo ste prošli kroz pozitivan pun mjesec u partnerskom znaku Vage, 28. marta. Možda ste se zaručili ili vjenčali, i ako jeste, bilo je pravo vrijeme za to. Jeste li se već vjenčali? Pogledajte u budućnost i podijelite s partnerom nove ciljeve s kojima se možete zajedno nositi. Ili ste možda sklopili snažan i stabilan posao s klijentom ili dodali novog važnog saradnika ili partnera u svoje poslovanje.

Nakon što napravimo planove za „mi“, biće vrijeme da pomislimo „ja“. Mladi mjesec, 11. aprila, biće vaš mladi mjesec u Ovnu, rođendanski poklon svemira. Ako započinjete novi projekat ili važnu novu vezu u vašem ličnom ili poslovnom životu, Mars, vaš vladar, pružiće vam podršku. Jupiter i Mars biće u međusobnom kontaktu, čudesan aspekt u kojem akcije završe zaista dobro i donose dobit.

Čeznete za putovanjima, ali s obzirom da pandemija i dalje stvara promjene i mutacije, možda bi bilo najbolje ostati kod kuće. Postoje naznake da bi vas vaša sestra, brat ili rođak voljeli vidjeti, pa idite ako je hitno – bićete od velike pomoći.

Jedan od vaših najboljih dana u mjesecu biće kada Jupiter uputi zrake sreće moćnom Suncu, što sugeriše da bi se dugoročni san mogao ostvariti oko 15. aprila. Sljedeći dan, 16. aprila, Mars će se sinhronizovati sa srećnim Jupiterom, predlažući da bi akcije koje preduzimate trebale dovesti do rasta i profita. Ovo je rijedak skup od dva uzastopna dana – budite sigurni da iskoristite ovu energiju.

Jedina nekooperativna planeta će biti Pluton, pod čvrstim uglom prema Suncu i mladom mjesecu, 11. aprila, zbog čega će se važne osobe osjećati nepravedno kritikovane. Ukrštanje rogova s ​​ovom moćnom osobom neće biti odgovor, pa ako smatrate da se morate zauzeti za sebe, pronađite posredan i nešto mekši način da ispričate svoju stranu priče. Marsova saradnja s Jupiterom istog dana će vas favorizovati, pa ako morate progovoriti, budite optimistični. Zapamtite – Mars je vaš vladar, čiji je posao da se dobro brine o vama.

Savršen dan za održavanje govora, prezentacije, potpisivanja ugovora ili predaje rukopisa biće 17. aprila, kada će Merkur, pokrivajući komunikaciju, raditi direktno sa sretnim, profitabilnim Jupiterom. Mjesec u prolazu biće u dvostrukom znaku Blizanaca rano u toku dana, tako da ćete možda imati dva predmeta za potpis ili otpremu ili trebate dobiti dva odobrenja od dva različita rukovodioca. Čini se da ćete biti na dobrom putu do povoljnih recenzija i odobrenja.

Vaše finansije će trebati pažnju oko punog mjeseca u Škorpiji 26. aprila, jer će pun mjesec dobiti direktno protivljenje od Urana, planete neočekivanih događaja. Možda imate veliki trošak ili račun koji nikada niste vidjeli. U ovom punom mjesecu, ne pokušavajte pregovarati o povišici ili sklapanju novog dogovora s klijentom – kosmičko vrijeme će biti suviše grubo i nestabilno.

Budući da će u kuću koja vlada porezima pasti ovaj pun mjesec (vaša osma kuća), obavezno platite sve obaveze, možda početkom aprila, kada će vijesti vašeg računovođe vjerojatnije biti povoljne. Naravno, troškovi koji nastanu neće nužno biti povezani s porezima – mogli bi biti vezani uz zajam ili nešto što je vaš partner naplatio bez vašeg znanja. Ili možda želite pomoći članu porodice. Postoji mnogo mogućnosti.

Ako planirate podijeliti imovinu na kraju posla ili braka, svakako izbjegavajte započinjanje ili završavanje razgovora oko punog mjeseca 26. aprila, plus-minus četiri dana, kada biste bili u izrazito nepovoljnom položaju. Bolji dani su u maju.

Bik

Bik
Ultra magazin

Krajem prošlog mjeseca, pun mjesec u Vagi, 28. marta, dovršio je veliki projekat na kojem ste radili. Okolni aspekti sugerišu da ste vi i partner dobro sarađivali, s velikom koncentracijom. Saturn je bio u savršenom uglu prema punom mjesecu, tako da ste vjerovatno stekli stručnost u tom projektu, a krećući se naprijed, uživaćete u utješnom osjećaju sigurnosti posla.

Sada, kako ulazite u april, možda će vam trebati malo samoće i odmora. Čini se da je posao na kojem ste radili krajem marta zahtijevao puno vaše pažnje i energije. Pogledajte možete li se dodatno naspavati tokom vikenda od 3. do 4. aprila.

Nakon vašeg uspjeha na prethodnom projektu, možda ćete biti izabrani za vođenje (ili izradu strategije) novog projekta, a ovaj bi mogao biti vrlo povjerljiv. Ako je tako, moraćete ga držati u tajnosti. Ovaj novi zadatak mogao bi se pojaviti u danima koji slijede mladi mjesec, 11. aprila.

Dani koji slijede nakon mladog mjeseca, 11. aprila, bili bi idealni i za savjetovanje s terapeutom radi uvida u rješavanje dileme ili zabrinjavajućeg iskustva. Traženje stručne pomoći možda je sada vaš najbolji način djelovanja.

U posljednje vrijeme trošite više novca nego inače zbog Marsove turneje u Blizancima, tako da će novi projekat biti dobrodošao, jer bi vam trebao donijeti zaradu.

Jupiter, planet sreće, koji sija u vašoj desetoj kući počasti, nagrada i dostignuća, biće u direktnom kontaktu sa Suncem i mladim mjesecom sredinom mjeseca, pa se čini da će ovaj zadatak biti unosan i pomoći vam da uspostavite veće ime za sebe u vašoj industriji. Zaista, to bi mogao postati dragulj u vašoj karijeri, jer ovaj projekat će vam omogućiti da pokažete svoj talenat i iskustvo i odvede vas do drugih fascinantnih zadataka.

15. aprila, Sunce i Jupiter biće sinhronizovani, nudeći vam savršen dan za razgovor za posao ili zakazivanje prezentacije – zasigurno ćete ostaviti dobar dojam. Međutim, možda ćete smatrati da je jedna od važnih osoba teška i hladna, jer će Pluton biti pod teškim uglom u odnosu na prolazno Sunce. Moraćete uključiti svoj šarm kako biste doveli ovu moćnu osobu na svoju stranu, jer izgleda da ovaj VIP nije uvjeren da ste prava osoba za ovaj posao. Venera, vaš vladar, 17. aprila biće povezana s Jupiterom, što će vam biti od velike pomoći. Sve u svemu, imate dovoljno planetarne podrške da bilo koju situaciju okrenete u svoju korist, pa se pokušajte ne osjećati preplavljeno ili izgubiti samopouzdanje.

Što se tiče bliskih odnosa, možete naići na turbulencije. Pun mjesec 26. aprila mogao bi biti težak, jer će nepredvidivi Uran biti u sprezi sa Suncem, čineći stvari prilično nestabilnima. U isto vrijeme, Uran će se direktno suprotstaviti punom mjesecu u vašoj kući braka i partnerstva. Ovaj pun mjesec mogao bi se odnositi na vašeg partnera, supružnika ili nekoga s kim blisko sarađujete na poslu. Vjerovatno će doći do iznenadne promjene statusa quo.

Vaš stanodavac može reći da će stanarina porasti (prema vašem mišljenju previsoka) ili da je zgrada u kojoj živite prodana i uskoro ćete se morati preseliti. Ova neočekivana vijest može vas šokirati, ali dok razmišljate o njoj, možda je tako najbolje – treba vam više prostora.

Moguće je da prekidate odnos sa svojim romantičnim partnerom, a u tom slučaju biste se iselili. Čini se da će teret pronalaska novog mjesta za život pasti na vas, a ne na vašeg partnera. Dio koji otežava ovaj pun mjesec je iznenadna priroda vijesti koja vam dolazi iz vedra neba.

Vaša vladajuća planeta – Venera, koja ima posao da se dobro brine o vama – takođe će kružiti u blizini Urana, čineći da osjećate da se život bez upozorenja preokrenuo. Možda ćete biti “iščupani” iz svog stambenog prostora, ali ako je bio premalen ili preskup, možda će vam biti drago da odete.

Alternativna mogućnost je da ćete čuti iznenađujuće vijesti o članu porodice. Možda biste željeli pomoći i  bez obzira šta to podrazumijeva, naći ćete način da pružite ruku. Pod ovim punim mjesecom nešto kulminira u kriznoj fazi, pa je jedini način rješavanja situacije rastjerivanje emocija (koliko god to teško bilo učiniti) i prisiljavanje na praktičnost. Ne brinite zbog stvari koje se još nisu dogodile i koje se možda nikada neće dogoditi u budućnosti – bavite se onim što se događa sada.

Stavite jedno stopalo ispred drugog. Ako vam je situacija nova, možda ćete se morati obratiti stručnjaku koji će vam pomoći. Koliko god možda željeli, nećete moći vratiti sat na ranije dane. Biće jasno da se svijet promijenio i ne postoji drugi put osim naprijed.

Dobra vijest je da će Mars, smješten u Bikovoj solarnoj trećoj kući bliske rodbine, biti dobro aspektovan, tako da će vaša sestra, brat ili rođak biti od pomoći i pružiti dobar savjet za rješavanje bilo koje stvari koja bi se mogla pojaviti.

Blizanci

blizanac
Ultra magazin

Uskoro ćete ući u najvažnije mjesece u godini za napredovanje u karijeri. Pripremite se, dragi Blizanci, jer ćete biti traženi. Mnoge će se planete poredati u vašu korist i pomoći će vam da se proslavite u ovom moćnom mjesecu aprilu. Najvažnija planeta za vas biće Mars, nastavljajući svoju turneju po Blizancima, mjestu u koje je ušao prošlog mjeseca 3. marta, prvi put nakon dvije godine, i nastaviće putovati Blizancima do 23. aprila. Iskoristite te prve sedmice aprila u vašu korist, jer u tim sedmicama trebali biste najsjajnije blistati i privući pažnju moćnih ljudi.

Sunce je sada u Ovnu, vašoj jedanaestoj kući nada i želja. Drevni astrolozi su s ljubavlju govorili o ovom posebnom dijelu karte, koji treba da vam donese radost kad postignete zacrtani cilj.

Krajem prethodnog mjeseca, 28. marta, doživjeli ste pun mjesec u Vagi, vašoj petoj kući prave ljubavi – ako ste slobodni, možda ste upoznali nekoga novog i intrigantnog. Ako ste dugo u vezi, možda ste čuli priznanje  ljubavi ili ste se zaručili. Taj je pun mjesec dobio utješne zrake od Saturna, sugerišući da bi osoba s kojom ste mogla biti ona koja će ostati dugo u vašem životu, možda zauvijek.

Takođe, tokom tog punog mjeseca, Mars u Blizancima je stigao do Saturna u Vodoliji. Ta tri nebeska tijela zajedno su tvorila zlatni trougao harmonije i ovo je za vas morao biti radostan trenutak. Inače, vijesti o trudnoći ili rođenju djeteta (vašeg ili bliskog rođaka) mogle su vas učiniti sretnim i uzbuđenim. Na poslu će vaše kreativne ideje dobivati ​​visoke ocjene, otkrivajući širok i impresivan raspon vaše mašte. Mogao je to biti veseli trenutak.

Sada će se, u ovom divnom raspoloženju, mladi mjesec 11. aprila susresti s putujućim Suncem u vašoj jedanaestoj kući nada i želja, a pridružiće mu se i planeta sreće Venera. Mladi mjesec će takođe dočekati vaša planeta Merkur u savršenoj sinhronizaciji sa Jupiterom, planetom sreće. Jupiter će podržati vaše postupke i pružiti vam taj neuhvatljivi element sreće baš kad vam zatreba.

Zaokružite 15. i 16. april kada će prijatelj učiniti nježnu gestu da vam pomogne i ovo će vas duboko dirnuti. Uskoro ćete dobiti Marsovu pomoć, jer sredinom mjeseca on će biti u savršenom položaju da vas zaštiti i pruži prilike koje možete iskoristiti u aprilu.

Imate dva uzastopna dana koja će biti izvanredna ovog mjeseca. Sunce će 15. aprila razmijeniti blistave zrake sa Jupiterom, pružajući vam uslugu od moćnih ljudi. Sljedećeg dana, 16. aprila, Mars u Blizancima orijentisan na akciju doprijeće do srećnog Jupitera u Vodoliji, dan kada će vaša odlučnost da postignete cilj naići na sreću. Budite spremni – vrijeme će biti idealno. Ovo su vaši najbolji dani u mjesecu. Dozivaće vaše ime!

Čuvajte svoju snagu i energiju kako se budete približavali punom mjesecu u Škorpiji, 26. aprila. Ovaj pun mjesec osvijetliće vašu šestu kuću zdravlja i kondicije, uključujući sve korake koje preduzimate da biste ostali zdravi. Biće vam važno da pojačate snagu.

Taj će pun mjesec dobiti izazov od nepredvidivog Urana, čineći vrijeme blizu 26. aprila prilično nestabilnim. Čini se da vrijedno radite na poslu kako bi završili veliki projekat, ali vaši dugi sati i naporan rad možda uzimaju danak vašem zdravlju. Znajući da bi vas ovaj pun mjesec mogao iscrpiti, započnite projekat početkom mjeseca kako vam ne bi ponestalo vremena. Uprkos tome, u posljednji trenutak biće puno detalja koje ćete nadgledati ili dodati, ali ako ste organizovani, trebali biste sve završiti na vrijeme. Proučavamo astrologiju kako bismo mogli izbjeći poteškoće – pružite svom tijelu pažnju i vaše tijelo će vam uzvratiti uslugu i održati vas snažnim.

Rak

rak
Ultra magazin

Posljednjih nekoliko godina bilo je izazova s bliskim vezama, ali stvari su se dramatično promijenile. Čak i konkurenti nisu tako zlobni kao što su bili, jer vam se čini da vam više nisu za petama. Toliko ste radili da možda niste primijetili da sviće novi dan, a život će od sada biti lakši.

April započinje snažnim naglaskom na vaš dom. Možda ste se tek preselili u novi prostor krajem prošlog mjeseca (zahvaljujući punom mjesecu 28. marta). Od početka 2021. godine bili ste pod zvjezdanim finansijskim aspektima, posebno ako radite na provizije, autorske honorare ili bonuse ili redovito primate naknade za licenciranje. Imate i sreće u 2021. godini sa sponzorima i zajmodavcima. Ako vam je potreban kredit za posao, automobil ili projekat uređenja kuće, lakše ćete nego ikad dobiti pomoć koja vam je potrebna. Ako želite ponovo pregovarati o hipoteci uz bolju kamatnu stopu, možete i to učiniti. Sada možete puno napredovati, ali morate pružiti ruku i založiti se za ono što vam treba.

Veći trenutak stiže sa mladim mjesecom u Ovnu, 11. aprila, kada će se Sunce i mladi mjesec pridružiti Veneri u vašoj kući počasti, nagrada i dostignuća. Dani od 12. do 16. aprila biće vitalni za vaš profesionalni napredak, jer ovo će biti jedan od vaših najboljih trenutaka da svojoj kompaniji, industriji i svijetu pokažete da ste stvoreni za pravi posao. Ne samo da ćete te sedmice stvoriti veće ime za sebe, već ćete imati šanse i za dobru zaradu, posebno ako se bavite prodajom ili radite na osnovu provizije ili naknade.

Mladi Mjesec u Ovnu usmjeriće pažnju na Mars, a nevjerovatno je što će Mars u Blizancima biti u idealnoj poziciji da dovede pomoć važnih osoba. Ako redovno održavate prezentacije, idete na audicije ili ste u procesu razgovora za novo radno mjesto, imate izvrsne šanse da ostvarite uspjeh. Taj će uspjeh pokrenuti pomoć uticajne osobe na poslu koja će vam pomoći iza scene. Možda nikada nećete saznati ime moćne osobe koja je podržala vaš napredak (ili možda hoćete), ali znajte da imate stvarnog anđela čuvara.

Sigurno ste na užem izboru, ali moraćete se potruditi. Pluton je jedina loša planeta smještena u vašoj partnerskoj kući, što sugeriše da postoji starija, moćna osoba koju još uvijek trebate pridobiti. Što više samopouzdanja pokažete, to bolje, jer samo vjerujući u svoje sposobnosti možete otključati vrata. Učinite nešto da se istaknete – ako to učinite, april će biti sjajan mjesec za vas.

Svakim znakom vlada nebesko tijelo, a vama vlada mjesec, pa ste osjetljiviji tokom punih mjeseci nego većina.

Pun mjesec 26. aprila uskoro će otkriti istinu koja čini temelj vaše trenutne romantične veze. Možda se ozbiljno zabavljate, ali oklijevajte s brakom i niste tačno sigurni zašto vam srce govori da se ne obavežete. Ako je ovo istina, ovaj pun mjesec iznijeće emocije na otvoreno i jasno će vam pokazati šta vas je spriječilo da napredujete u ovoj vezi. Ako ste frustrirani kako stvari stoje, možda ćete se naći u “velikom razgovoru”, čak iako to nikada niste planirali. Puni mjeseci, a posebno ovaj, s direktnim izazovom Urana, brzo će izbaciti ​​osjećaje na površinu.

Ako ste se nadali da će se vaša veza poboljšati, sada ćete možda vidjeti šta su vam prijatelji cijelo vrijeme govorili – morate otići. Posao punog mjeseca je donijeti kraj, jasnoću i istinu i pružiti vam produktivan budući put. Svemir se ne može nositi sa zamornom situacijom koja kao da počiva na statusu quo – prije ili kasnije pun mjesec poput ovog zatražiće odluku.

U ovom slučaju čini se da je novac u osnovi osjetljiva tema. Možete reći da financijska pitanja nikada nisu bila izrečena kao problem, ali ako proučite rasprave, naći ćete ih zakopane pod mnogim slojevima osjećaja i razgovora. Vidjećete da je u suštini razlika u tome koliko mudro vi ili vaš partner trošite, štedite, zarađujete ili ulažete.

Alternativno, ako imate djecu, ovaj nervozni puni mjesec od 26. aprila može jasno pokazati da djetetu trebate pomoć, na primjer da na kratko pozovete učitelja da pomogne u određenom predmetu koji daje vašem djetetu poteškoće u školi. Ovo je samo jedan od mnogih mogućih primjera. Možda se pitate kako možete platiti pomoć koja je potrebna vašem djetetu, ali vaši izgledi za rast prihoda su dobri.

Postoji još jedan mogući ishod ovog punog mjeseca. Ako radite na kreativnom projektu i spremni ste ispoštovati krajnji rok do 26. aprila, možda ćete saznati da morate hitno ubrzati stvari ili da će posao zahtijevati više novca za realizaciju.

Puni mjeseci čine stvari jasnima. Možda ćete shvatiti da vam treba zajam kako bi održali svoj posao, ali s Jupiterom u Vodoliji, imate dobre šanse da riješite finansijska pitanja.

Bez obzira na to što se dogodi, nakon 23. aprila imaćete prednost. Mars će ući u vaš znak prvi put nakon dvije godine, što je veliki plus za vas. Sa svojim dobro postavljenim Marsom moći ćete mirno sagledati stvari i pronaći rješenja za bilo koji iznenadni događaj s kojim biste se mogli suočiti.

Mars će biti u Raku od 23. aprila do 11. juna. Započinjete potpuno novi, blistavi ciklus s Marsom u vašem znaku. Budite optimistični da se sve događa s razlogom.

Lav

Ultra magazin

Kako mjesec započinje, čini se da ozbiljno čeznete za putovanjem izvan grada. Ipak, oprezno zbog pandemije korona virusa. Pun mjesec 28. marta, započeo je ovaj trend zbog želje za promjenom scene, okruženja, pa ste ulaskom u april možda već otišli na neko izolovano mjesto van grada, možda u prirodu, kako biste uživali u svježem vazduhu i proljeću.

Vaša čežnja za novim ljudima i mjestima, pojačaće se nakon pojave mladog mjeseca u Ovnu, 11. aprila. Ovnom vlada Mars, a s Marsom u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, on će biti u dobrom uglu prema grupi planeta u Ovnu, dakle akcenat je na druženju, prijateljima, putovanjima. Samo pripazite na epidemiološke mjere koje su na snazi u vašoj zemlji.

Možda da ipak napravite ukusnu večeru i pozovete prijatelje kod sebe i uživate u razgovoru s ljudima koje volite. Možete uživati ​​u ovom mladom mjesecu i danima koji slijede na načine koji ne uključuju putovanja. Možda ćete tokom sljedećih sedmica više komunicirati sa prijateljima ili klijentima u inostranstvu.

15. aprila, Jupiter, planeta poklona i sreće, poslaće prijateljski snop vašoj vladajućoj planeti, Suncu … Zakažite ključnu akciju u karijeri za ovaj predivni dan, koji je stvoren po vašoj mjeri. Mars će doprijeti do Jupitera, trenutno smještenog u vašoj sedmoj kući braka i partnerstava, i pokazati na nekoliko načina da je partner u vašem životu dragulj.

16. aprila Mars u Blizanima doprijeće do Jupitera, a to je klasičan aspekt koji ukazuje da će akcija vjerovatno dovesti do profita. Mars vlada vašom devetom kućom inostranstva, uvozom-izvozom robe, usluga ili ideja, kao i pravnim pitanjima, izdavanjem i emitovanjem. Ova deveta kuća takođe vlada vašim naporima da se školujete na fakultetu ili postdiplomskom. 16. april je toliko poseban dan da biste ga trebali koristiti iz bilo kojeg razloga, kao što je održavanje važnog sastanka ili potpisivanje važnog dokumenta.

Dobar je period za promociju koja se odnosi na društvene mreže, internet, digitalni svijet ili rješavanje neke važne papirologije poput pasoša, ugovora i slično.

Pun mjesec koji dolazi 26. aprila, donijeće neočekivane i nervozne vijesti za gotovo sve ljude, jer će ovaj pun mjesec biti u nezgodnoj vezi sa Uranom, planetom iznenadnih, šokantnih vijesti i iznenađujućih promjena. Možda ćete čuti da se morate naglo preseliti ili promijeniti okruženje. Uglavnom iznenadne vijesti Lavove očekuju u polju kuće, doma, domaćinstva, imovine. Ili će neko od ukućana trebati vašu pomoć.

Jupiter, planeta poklona i sreće, smješten u vašem partnerskom sektoru, moći će vam pružiti sreću ako je potražite. Došao bi u zadnji čas, baš kad vam je najpotrebniji. Ova vam pomoć može doći od vašeg supružnika, vašeg poslovnog partnera ili drugog saradnika. Potražite njihovu pomoć i savjete. Budite prije svega praktični, jer Saturn od vas traži da budete realni i da snosite dodatnu odgovornost.

Djevica

djevica
Ultra magazin

Kao Djevica volite plaćati račune na vrijeme, voditi detaljne evidencije. U aprilu ćete biti na vrhuncu svoje igre. Upravo smo imali pun mjesec 28. marta, kada ste možda dobili povišicu koju ste ranije tražili. Ako radite na provizijama, licencama ili procentima, to je dio koji je sada posebno akcentovan. Istovremeno ćete i dalje imati naklonost kod banaka u vezi kredita i pozajmica.

Mart i april predstavljaju vaše najvažnije mjesece za postizanje uspjeha u karijeri. Gurajte naprijed do 23. aprila, datuma kada će Mars napustiti vašu desetu kuću počasti, nagrada i dostignuća. Mars će se vratiti na ovo područje tek od 20. avgusta 2022., da bi tu ostao do marta 2023.

Sada imate priliku kako biste ostavili blistav trag u karijeri. Što se tiče naknade, sada je prava prilika da pitate poslodavca za povišicu. Mladi mjesec 11. aprila, osvijetliće vašu osmu kuću tuđeg novca, a naknade i neki dodatni novac dolazi iz 8. kuće. Novi projekti će stalno dolaziti, tako da ne brinite za novac.

Mars će doći do Jupitera tokom 16. i 17. aprila. Mars donosi energiju, hrabrost, napor i odlučnost, a kada je u „trigonu“, Jupiter donosi nagrade za vaš trud. Ova dva dana su sjajna, pa biste ih trebali iskoristiti za zakazivanje važne akcije – ishod nagovještava uspjeh.

Možda ćete htjeti putovati krajem mjeseca, ali pripazite zbog pandemije, pazite se i čuvajte. Ako baš morate ići na put, zamolite svog mehaničara da provjeri vaš automobil prije nego što krenete.

Kako budemo ulazili dublje u mjesec, doći ćemo do teškog punog mjeseca koji se očekuje 26. aprila u Škorpiji. Ovaj puni mjesec pogodiće puno ljudi, jer će se umiješati Uran, planeta neočekivanih događaja, čineći život nestabilnim. Pun mjesec osvijetliće vašu treću kuću putovanja, čineći ovo lošim vremenom za odlazak. Vjerovatno će se pojaviti sve vrste neočekivanih problema.

Ni Saturn neće pomoći, jer će biti pod teškim uglom prema Suncu u Biku i punom mjesecu u Škorpiji u vašoj šestoj kući dnevnih radnih projekata i zadataka. Saturn cijeni naporan rad i čini se da ćete se u ovom periodu sigurno koncentrisati na projekat koji zahtijeva naporan rad.

Merkur će se retrogradno kretati sljedećeg mjeseca od 29. maja do 22. juna, pa nastojte da ovog mjeseca što više obavite. Potpišite ugovore i ako morate kupiti električne aparate (uključujući automobil), nabavite ga odmah, bez odgađanja.

Vaga

vaga
Ultra magazin

Pun mjesec u Vagi, 28. marta, omogućio vam je da se fokusirate na svoje potrebe i stvari u životu, koje vas čine istinski sretnima. Dok ne shvatite šta biste željeli da se sljedeće dogodi, svemir će vam teško pomoći da ostvarite svoje snove. Zbog toga je taj puni mjesec bio toliko ohrabrujuć, što vam je omogućilo da zacrtate svoj put za nadolazeću godinu.

Mladi mjesec, 11. aprila, vam daje priliku da započnete važan projekat ili novo poglavlje u svom životu. Ovaj će mladi mjesec pasti u vašem suprotnom znaku Ovna, vašoj sedmoj kući, pa obratite pažnju na svoje ozbiljne poslovne ili ljubavne veze. U vrijeme ovog mladog mjeseca u vašoj ćete partnerskoj kući imati Sunce, mladi mjesec, Merkur i Veneru, a zajedno će u Ovnu činiti krunu od zvijezda, koja se naziva i stelijum. Ovan je avanturistički vatreni znak, pa ćete vjerojatno biti željni učiniti nešto više sa sadašnjim poslovnim ili ljubavnim partnerom.

Ovan je povezan i sa preduzetničkim sferama, pa ste, možda shvatili da vam treba pomoć poslovnog partnera u tom dijelu. Jupiter je u vašem sektoru istinske ljubavi i šalje svjetlucave zlatne zrake u vašu kuću partnerstava, što ukazuje na to da vaša veza ima sve razloge da postane još jača. Možda se zaručite ili vjenčate, ili se barem preselite zajedno.

Ovaj mladi mjesec, 11. aprila, biće u pravom položaju da podrži vas i vaše predstojeće partnerstvo. Ako se nadate udružiti snage s nekim radi postizanja cilja, sada bi bilo idealno vrijeme. Bilo je – i još uvijek jeste – sjajno vrijeme za zaruke. Ako ste u vezi neko vrijeme, pravo je vrijeme za donošenje odluka koje će uticati na vašu zajedničku budućnost. Ako želite imati bebu ili učiniti nešto posebno za svoje dijete, pravo je vrijeme za to.

U vašem će se kalendaru zaokružiti tri sjajna dana u aprilu kao blistavi dani za posebne inicijacije i odluke – to će biti 15., 16. i 17. april.

Mjesec završava divljim punim mjesecom, 26. aprila – nepredvidljivi Uran u Biku pridružiće se Suncu i zajedno će se direktno suprotstaviti punom mjesecu u Škorpiji. To bi moglo donijeti potpuno neočekivane vijesti o vašim financijama. Vaša je perspektiva složena – Saturn vam izaziva i Sunce i pun mjesec, što ukazuje na moguće neočekivane troškove povezane s porodicom ili vašim prebivalištem.

U isto vrijeme imate snop harmonije koji povezuje pun mjesec i Mars u Raku. Mars će putovati kroz vašu desetu kuću počasti, nagrada i dostignuća, pa bi to moglo značiti da ćete uskoro čuti za veliku promociju, unapređenje, novi posao ili povišicu. Ako ipak dobijete neočekivan trošak, čini se da se u vašoj karijeri događaju dobre stvari kako biste podigli raspoloženje. Budite pozitivni – puno toga dobrog ide prema vama.

Škorpija

Ultra magazin

Potrošili ste dosta novca u posljednje vrijeme. Srećom, velika potrošnja smiriće se kad Mars, jedan od vaših vladara, napusti Blizance 23. aprila. Nemate razloga za zabrinutost, jer izgleda da imate stalni protok novca, zahvaljujući zadacima koje ste uspješno obavili. Poznato je da Škorpije dobro pregovaraju, pa ako želite otvoriti vrata vlastite kompanije, mladi mjesec 11. aprila mogao bi vas uvjeriti da ste sposobni za to.

Ako radite za druge, vjerojatno ćete biti zjenica oka svog šefa – on ili ona mogu vam dati sve najbolje zadatke, jer ste dokazali da možete upravljati poslovima, zadacima i rokovima.

S četiri planete u Ovnu, posao koji ćete obavljati biće u potpuno novom ruhu, jer Ovan prati trendove. Bez obzira u kojoj industriji radite, radićete na projektima koji zahtijevaju učenje. Drugi neće imati puno iskustva u onome na čemu ćete raditi, tako da ćete biti u prednosti.

Mladi mjesec 11. aprila u Ovnu, biće efektniji ako imate jak, podržavajući Mars, i pogodite šta? Imaćete Mars u idealnom položaju da pojača vaš napredak. Istovremeno, čini se da vaš dom i dalje treba vašu pažnju, a možda imate i radnike koji dolaze krečiti, popravljati ili obnoviti ili možda uživate u uređenju izgleda vašeg doma. Ovaj mjesec možete smisliti elegantne, originalne ideje kako biste svoj prostor učinili još ljepšim. April je idealan mjesec za donošenje odluka vezanih uz kuću, uređenje doma i imovinu. Možda trebati pomoći i roditeljima ili članu porodice, pa pomozite im.

Dva posebna datuma vrijedna su u vašem kalendaru: 15. april, kada su Sunce i Jupiter u kontaktu, i 16. april, kada Mars, vaš vladar, šalje zlatnu zraku na Jupiter. Ovih dana imaćete sreću, sve što dodirnete postaje uspješno. Potpišite ugovore 15. i 16. aprila. Izgledi za vašu karijeru su jaki, pa izgleda kao da ćete si moći priuštiti san koji dugo sanjate.

26. aprila, biće vama najvažniji dan, jer pun mjesec pada u Škorpiji. Obratite pažnju na veze – ljubavne poslovne, prijateljske – to je sada važno. Pripazite na neočekivane iznenadne vijesti. Nemojte žuriti sa donošenjem važnih odluka, polako i smireno. Mislite pozitivno!

Ovaj pun mjesec dogodiće se u vašoj prvoj kući  – vašem identitetu, ličnosti i slici koju prikazujete svijetu. Međutim, Uran, planeta neočekivanih događaja, suprotstavit će se tom punom mjesecu, što će natjerati i Sunce i pun mjesec da reaguju na nestabilan način. Morate očekivati da će nešto isplivati iz vedra neba, a to će biti nešto što nikada niste smatrali mogućnošću, pa ne možete ni pretpostaviti šta će se dogoditi. Ovaj će pun mjesec zaljuljati sve znakove, ne samo vas. Ovisno o tome gdje ovaj pun mjesec pada u vašoj natalnoj karti, tamo će isplivati druge nepredvidive i pomalo šokantne vijesti.

Moguće da ćete smisliti neku dobru ideju, imaćete podršku planeta za to, zaposlite svoj um i budite kreativni, pred vama su sjajna rješenja i mogućnosti. Sretno!

Strijelac

strijelac
Ultra magazin

U aprilu možete da zaboravite na trenutak brige i pritisak koji vam svakodnevno stvara karijera i početi da razmišljate o zabavi, jer su prve tri sedmice aprila najbolji trenutak za to.

Žudite za bogatijim emocionalnim životom, i ta žudnja vas je privlačila već neko vrijeme, a tako je vjerovatno bilo i prošlog mjeseca za vrijeme punog mjeseca u Vagi, 28. marta. U to vrijeme, nježni pun mjesec je bio u vašoj jedanaestoj kući emocija i sreće koju ste iskusili provodeći vrijeme sa prijateljem.

Vi ste druželjubivo stvorenje, i takođe ste tipičan znak koji voli putovanja u inostranstvo – ostanak kod kuće toliko dugo vremena vjerovatno vas je izludio i žudite za slobodom. Čak i ako ste bili u svakodnevnom kontaktu sa prijateljima putem video poziva, to definitivno nije isto kao druženje uživo. Jasno je da vam nedostaju druženja, ali ste bili potpuno u pravu što ste odlučili da ostanete kod kuće na sigurnom. Nema ništa loše u druženju putem video poziva, na kraju krajeva zdravlje je uvijek prioritet.

Ako se nadate da će ovaj mjesec ljubav biti na rasporedu, u  pravu ste – biće. Bez obzira da li ste u vezi ili ste singl, predivni mladi mjesec u Ovnu, 11. aprila, vrijedno će raditi kako bi vam dani bili što ugodniji. Optimistične promjene u vašem ljubavnom životu na redu su nakon mladog mjeseca, 11. aprila, jer će se stvoriti prilike da uživate u ljubavi više nego obično. Čak je moguće da ćete dobit šansu da vam se ostvari cilj na kojem ste dugo radili i već ste se zapitali da li ćete ga ikada ostvariti. Ovog mjeseca je moguće da ćete vidjeti kako se taj san konačno materijalizuje.

Jupiter, srećna planeta, u Vodoliji, vašoj kući komunikacije, posegnuće za Marsom u Blizancima, vašoj kući veza. Bićete veoma vješti u pronalaženju pravih riječi u svakoj situaciji. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, sad ćete moći da izrazte svoja najdublja osjećanja, i koristićete prave riječi.

Ako ste već duže vrijeme osjećali nezadovloljstvo, sada je pravi trenutak da kažete šta vas muči i da vidite kako će vaš partner reagovati. Sve u svemu, ovo je vrijeme da podijelite snove i da saznate da li ste na istoj stranici sa vašim partnerom.

Ako ste u kreativnoj industriji, ovaj mjesec je posebno povoljan za vas, jer će ideje pljuštati sa neba. Čak i ako ne radite u tradicionalnom kreativnom polju, kao Strijelac imaćete veoma maštovita rješenja. Planete u Vodoliji će vas učiniti veoma inovativnim, i moguće je da ćete raditi u novoj industriji – nešto što je futurističko – i naučićete mnogo toga. Povremeno posao će biti naporan, zahtijevajući mnogo prekovremenog rada, a za to možete da okrivite Saturn (takođe u Vodoliji). Saturn nas uči da radimo sada i da budemo nagrađeni kasnije – ne istog trenutka. Dobra strana je da su Saturnove nagrade izdašne i obično ostaju u vašem životu duži period.

Što se tiče ljubavi, ako ste singl, moguće je da ćete takođe primiti dobre vijesti, jer je moguće da upoznate nekog novog. Ako ste u ozbiljnoj vezi možda će vas partner zaprositi – za vrijeme moćnog mladog mjeseca 11. aprila, sve je moguće.

Za vrijeme mučnog punog mjeseca, 26. aprila, tajna će ugledati svjetlost dana – nešto što niste očekvali da će se ikada otkriti. Tajna bi mogla da utiče na vaše finansijske izglede kada je u pitanju zajednički prihod – kao na primjer procenat od projekta. Takođe, moguće je da je povezana sa ljubomornim i neetičnim kolegom na poslu koji će pokušati da preuzme sve zasluge za zajednički projekat na kojem ste vi uradili većinu posla. Ovo je samo primjer, a istina je da je nemoguće predvidjeti šta Uran donosi. Uvijek je nešto što ste mislili da je nemoguće.

Iako je ponekad bolno sagledati istinu, ovaj pun mjesec će vam dati potpuno otkrovenje kako biste se mogli zaštititi. Pokušajte da umaknete kako biste sjeli i razmislili o tome što te čuli za vrijeme punog mjeseca, jer će vijesti biti iznenadne. Potreban vam je odmor – nađite mjesto gdje možete otići sami, ili posjetite dobrog prijatelja koji ne živi predaleko od vas. Izgleda da će vam prijatelj kojeg ćete posjetiti pokloniti svu potrebnu pažnju i brigu.

Jarac

jarac
Ultra magazin

Možda ste primili dobre vijesti vezane za vašu karijeru prošlog mjeseca, za vrijeme punog mjeseca u Vagi. Moguće je da vam je ponuđena promocija na poslu, novi posao ili sjajan publicitet. Finansijska prognoza nikada nije bila bolja, i moguća je velika povišica u prihodu. Ako se ovo još nije dogodilo, uskoro bi mogla da vam se osmjehne sreća i sigurnost na poslu.

Vaš vladar Saturn, planeta dugoročnog dobitka, bila je u sjajnom uglu za vrijeme tog punog mjeseca, a Saturnova misija je da se postara da dobijete kompenzaciju koja je proporcionalna vašem trudu na poslu.

Kako zalazite dublje u april vaša pažnja će biti usmjerena na vaš dom kao rezultat mladog mjeseca, 11. aprila. Moguća je selidba u novu kuću ili stan ili presljenje u novi grad zbog nove poslovne prilike. Ako ste dugo sanjali o renoviranju kuhinje to bi se moglo sada desiti.

Mladi mjesec u Ovnu, 11. aprila, daće vam motivaciju da započnete novi projekat. Mars je vladar ovog mladog mjeseca u Ovnu, pa je Marsova uloga važna. Mars će posegnuti za Jupiterom 16. aprila, tako da ako posjedujete stan ili kuću možete pomoći da se vrijednost nekretnine vrednuje kroz odluke koje ćete donijeti.

Jupiter će biti u idealnom uglu sa Suncem, 15. aprila, što znači da ćete vjerovatno imati dovoljno ušteđenog novca da završite projekat u domu. Moguće je da će potrajati nekoliko sedmica ili čak mjeseci, ali će svakako biti vrijedan truda. Poenta je da počnete za vrijeme mladog mjeseca 11. aprila, jer je to najbolji period ove godine.

Kako se mjesec bliži kraju, susrešćete se sa kompleksnim punim mjesecom 26. aprila. Definitivno niste sami – svaki znak će imati neku vrstu problema sa ovim radikalnim punim mjesecom. Nemojte zakazivati velike događaje, jer Uran, planeta neočekivanog, će se pridružiti Suncu i biće u opoziciji sa mjesecm u veoma teškom aspektu.

Moguće je da ćete čuti vijesti o prijatelju ili će vam prijatelj donijeti vijest koja će vas uznemiriti ili zabrinuti. Moguć je i nesporazum sa prijateljem koji će dovesti do svađe. Uran je planeta neočekivanih vijesti, a Uran će se pridružiti Suncu, što znači da će zajednički novac najvjerovatnije biti predmet rasprave. Kao rezultat možete da se osećate izdano i povrijeđeno. Kada je Uran uključen, nikada ne znate šta da očekujete. Zaista, sa aktivnim Uranom uvijek se desi nešto što niste mogli ni da zamislite.

Vodolija

vodolija

Mars, planeta akcije, još uvijek se alazi u vašoj petoj kući prave ljubavi, čineći april idealnim mjesecom da skrenete pažnju sa svakodnevnice i napravite mjesta za ljubav. Ako imate partnera obasipajte ga pažnjom. Dobićete rekaciju kakvu očekujete – na vaše veliko iznenađenje. Ako ste singl, moguće je da preko prijatelja ili člana porodice upoznate nekoga.

Moguć je projekat koji naglašava vaše komunikacijeske vještine – pisanje, govor, editovanje, prevođenje, za vrijeme mladog mjeseca, 11. aprila. Projekat će biti kao krojen za vas. Kruna zvijezda – četiri planete – srešće se u preduzetnom Ovnu, vašoj trećoj kući komunikacija, što znači da ćete raditi na novom i do sada neistraženom projektu, a ta novost će vas uzbuditi. Sa Marsom u Blizancima imaćete savršene riječi za svaku priliku. Cijeli mjesec, vaša kreativnost će dostizati impresivne visine.

Kraj mjeseca neće biti idealno vrijeme za velike dogovore ili prezentacije. Pun mjesec, 26. aprila, biće u Škorpiji, a osvijetliće vašu desetu kuću reputacije i prestižnog napretka u karijeri. Nešto neočekivano će dostići svoj vrhunac. Vi i ljudi oko vas ćete se vjerovatno osjećati krhko i na ivici, i tražićete odgovore.

Moguće je da će vaš šef objaviti direktivu koja je potpuno neočekivana i vjerovatno vam se neće svidjeti. Niste mogli ni pretpostaviti šta se sprema i niste sigurni da vam se sviđa pravac u kojem se kompanija kreće i kako će se to odraziti  na vašu karijeru. Vaš vladar Uran će biti u direktnoj opoziciji sa nježnim punim mjesecom u vašoj desetoj kući karijere, u isto vrijeme, Uran će se pridružiti Suncu u vašem sektoru doma, donoseći “divlju energiju” u vašu kućnu atmosferu.

Sunce vlada vašim partnerom, i zato što će Uran biti u konukciji sa Suncem za vrijeme punog mjeseca, partner ili partnerka će vjerovatno biti dio problema, a ne dio rješenja. Moguće je da će vam partner dati mišljenje koje biste inače prihvatili, ali ne i sada. Tajming je sve u životu, a mišljenje vašeg partnera nije nešto što ste trebali u sred krize. Izgleda da su iznenadne promjene u toku kod kuće, a ne samo na poslu. Izgleda da se i na poslu i kod kuće promjene brzo dešavaju i to će vas prilično iscrpiti. Moraćete se dobro brinuti o sebi tokom aprila kako biste pun mjesec dočekali odmorni.

Sredina mjeseca će biti najbolji period za donošenje odluka. Sunce i Jupiter biće sinhronizovani 15. aprila, i u tom periodu sve što radite biće savršeno. Zatim, 16. aprila Mars će biti u idelanoj poziciji sa Jupiterom. Osjećaćete kako vas Jupiter, planeta dobre sreće štiti.

Ribe

ribeUltra magazin

Drage Ribe, volite da se uključite u kreativnu potragu, i uvijek imate mnogo zanimljivih projekata kojima se bavite u isto vrijeme, jer vaša bogata mašta zahtijeva stalno izražavanje. Ovog mjeseca, međutim, izgleda da ćete se baviti finansijskim temama tokom prve tri sedmice aprila.

Vaša pažnja je usmjerena ka novcu od kraja prošlog mjeseca. Izgleda kao da ste bili zauzeti prikupljanjem dokumentacije za vašeg računovođu, a ako su u pitanju bile teme vezane za porez, veoma je moguće da ste završili taj zadatak. Takođe je moguće da ćete potrošiti veliku sumu novca kako biste isplatili dug sa kreditne kartice ili kredit. Izgleda kao da je velika količina novca “izašla” sa vašeg računa, ali je veoma vjerovatno da će vam takođe, velika suma novca biti uplaćena. Svi periodi punog mjeseca imaju dodatnih pet dana uticaja čak i kada prođu, tako da je moguće da ćete primiti dobre vijesti o vašoj finansijskoj situaciji u prvih nekoliko dana aprila.

Imate razloga za slavlje – mladi mjesec 11. aprila u Ovnu, donosi vam nove prilike da nađete novi izvor novca, izvor koji će vam obezbijediti finansijsku sigurnost dok idete naprijed. Svakako tražite povišicu na poslu odmah nakon pojavljivanja mladog mjeseca, jer će to biti jedan od najboljih perioda u godini da dobijete pozitivan odgovor. Ako ste imali intervjue za novi posao, razgovori postaju ozbiljni, takođe će se pojaviti tema novčane kompenzacije. Pitaće vas koja su vaša očekivanja i ne treba da se stidite – recite svoje mišljenje, jer je sve na vašoj strani.

Ovaj mladi mjesec, 11. aprila, biće veoma uzbudljiv, jer se nalazi u Ovnu, što znači da je moguće da ćete raditi kao pionir u novoj oblasti, najvjerovatnije će imati veze sa visokom tehnologijom. Možda ćete raditi sa timom koji ste unajmili da realizuje vašu ideju o novoj aplikaciji. Šta god da radite biće uzbudljivo i novo, jer su mladi mjesec i prateće planete u Ovnu. Ovan predstavlja početak života i svih poslovnih ideja i truda. Ovaj mladi mjesec će osvijetliti vašu kuću prihoda, tako da akcije koje preduzmete odmah nakon mladog mjeseca mogu da vam donesu profit.

Zabilježite dva dana u vašem kalendaru – 15. april, kada će se Sunce poravnati sa Jupiterom donoseći priliku da radite na projektu sa mogućnosti velike zarade. Takođe, 16. april biće jednako važan sa Marsom u sinhronizaciji sa Jupiterom – investicije u nekretnine trebale bi da se isplate. Takođe, jedan od vaših roditelja će vam biti od velike pomoći 16. aprila, tako da, ako vam je potreban novac možete njima da se obratite. Roditelji vas vole i vjeruju u vas – moguće da će vam pozajmiti ili pokloniti novac koji vam je potreban.

Pun mjesec u Škorpiji, 26. aprila, nalaziće se u vašoj devetoj kući medija, ali je moguć neočekivani problem koji će testirati vašu sposobnost da brzo nađete riješenje za nešto sa čim se do sada niste susreli. Ovaj pun mjesec je težak, jer će Uran u Biku biti u opoziciji sa punim mjeseom u Škorpiji, a u isto vrijeme pridružiće se Suncu u Biku. Projekat na kojem radite, i koji je skoro završen mogao da bude ugrožen saznanjem da se krećete u potpuno pogrešnom pravcu. Biće vam potrebna sva pomoć koju možete dobiti kako biste riješili ovu neočekivanu situaciju.

Ako ne radite u medijima, postoje i druge zone na koje trebate da obratite pažnju: pravni poslovi, vijesti vezane za fakultet i međunarodne veze. Bilo koja od ovih zona mogla bi da bude problematična.

Budite diskretni za vrijeme punog mjeseca, 26. aprila, i pet dana nakon toga. Jednom kada donesete odluku kako da riješite situaciju stvari će se smriti prilično brzo. Moći ćete hrabro i samouvjereno ući u sljedeći mjesec maj – normalan, miran i veseo mjesec, koji će vam se veoma dopasti.

Izvor: astrologyzone.com

izvor:ultra.ba

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top