Marketing mar 04, 2021 - 576 Views

SLAVNI KUVAR OTKRIO CAKU! On u kajganu stavlja ovaj SASTOJAK i zato je njegov DORUČAK najukusniji od bilo kojeg drugog Featured

Iima onih koji tvrde da je najukusnija kajgana iz tiganj, dok drugi favoriziraju onu iz mikrotalasne, ali kuvar i TV zvezda Olton Braun kaže kako svim tim metodama pripreme nedostaje jedan tajni sastojak da bi kajgana bila zaista savršena - kašičica majoneze i vode pre nego što sejaje ulupa.

Budući da je kajgana u osnovi emulzija, zašto njenu teksturu ne bismo pojačali drugom emulzijom - pojašnjava i dodaje da je dovoljna jedna kafena kašika majoneze i isto toliko vode, jer je majoneza tu samo kao 'začin' koji će jajima dati 'svilenkastu teksturu. I neće im promeniti ukus.

- Još je popularni Gordon Remzi dao ključan savet za pripremu dobre kajgane, kaže Braun - tajna je u temperaturi pripreme.

- Tajna je u tome da ih kuvate sporije nego ikad, tako da ih nekoliko puta stavite na vatru i sklonite s nje, pre nego se smesa do kraja zgusne. Tekstura bi uvek trebalo da bude pomalo tekuća. Dakle, treba da izgledaju pomalo nedovršeno - pojašnjava kuvar.   (kurir)

Tagged under

Related items

SLAVNI KUVAR OTKRIO CAKU! On u kajganu stavlja ovaj SASTOJAK i zato je njegov DORUČAK najukusniji od bilo kojeg drugog
Da li je zdravo piti vodu koja je mar 04, 2021 - 576 Views
SLAVNI KUVAR OTKRIO CAKU! On u kajganu stavlja ovaj SASTOJAK i zato je njegov DORUČAK najukusniji od bilo kojeg drugog
Caka koja će vam pomoći da vam mar 04, 2021 - 576 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top