Dario nov 06, 2018 - 741 Views

Životna Oaza by ProdaMont Featured

U poslednje vrijeme kupiti stan u našem gradu znači kupovinu stana u novoizgrađenom objektu, koji je smješten između starih zgrada ili pak objekat koji nema dovoljno parking prostora kao niti zelenu površinu.

Vođeni vizijom da naši stambeno-poslovni objekti budu sinonim modernog i udobnog života, te da ispunimo želje i očekivanja naših kupaca gradimo samo najbolje za naše sugrađane i sa ponosom Vam predstavljamo naše novo naselje „Oaza“ koje će u potpunosi promjeniti ovakav način gradnje...

Svojim će novim stanarima omogućiti da kupe dom, sa svim onim sadržajima koji dom čine i to sa obiljem zelenila, mjestom za šetnju, prodavnicom u blizini stana, dječijim igralištem za uživanje dece i odraslih, obezbjeđenim parkingom za svaki stan, maloprodajnim objektima, kao i ostalim neophodnim uslužnim sadržajima. Kompleks „Oaza“ je kompleks od tri lamele, tri objekta I, II, III, koji će omogućiti najveći stepen životnog komfora i kvaliteta života, te pored izuzetne lokacije, omogućiti da izgradite Vaš životni prostor kao iz bajke i postati vaš pravi izbor prilikom kupovine stana.

Unastavku Vam predstavljamo naš luksuzni kompleks čiju smo izgradnju počeli izgradnjom prvog objekta u Ulici Kneza Miloša. Ukoliko se još niste odlučili dođite i posjetitie nas i pronađite svoju „ životnu Oazu“.

Uvjek uz Vas Vaš „Proda Mont“ Doboj, kvalitet i sigurnost...

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top