Dario jan 08, 2020 - 799 Views

Poslodavac dolazi u Doboj: Jadranka grupa s otoka Lošinja zapošljava nove radnike Featured

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

SPA

Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika. U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika. Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije. Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

 alhambra bellevue 2

U Jadranka grupi smatraju da ulaganje u zaposlenike donosi višestruku korist. Svaki dodatni trud i lojalnost dodatno se nagrađuje, a pored toga nudi se i mogućnost statusa stalnog sezonca čime se osigurava radno mjesto za iduću godinu.

 cikat bay 6

Jadranka grupa o svom trošku osiguravan sanitarni pregled dok se trošak prevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu refundira. Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja.

 Gourmet

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima:

- spa terapeut (m/ž)

- konobar (m/ž)

- kuhar (m/ž)

- sobarica / čistačica

- spasilac (m/ž)

- fitnes trener (m/ž)

- pomoćni konobar (m/ž)

- pomoćni kuhar (m/ž)

- pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

- čistač (m/ž)

- radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž)

- podavač (m/ž)

- pekar (m/ž)

- mesar (m/ž)

- slastičar (m/ž)

- vozač c kategorije (m/ž)

- skladišno transportni radnik (m/ž)

 konobar

i druga radna mjesta.

Više informacija i popis otvorenih takmičenje potražite na www.jadranka.hr/karijere.

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju, pri tome samostalni i odgovorni i u potrazi za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Doboju 23. januara 2020. godine u 15,30 sati u dvorani hotela Park.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top