Dario okt 29, 2020 - 503 Views

Senzacionalno atraktivna Tijana eM – „Žena od sultana“ 2. dio Featured

Tijana eM u nastavku MEGA hita „Žena od sultana“, zajedno sa sportskom kladionicom Meridian poklanja NEVJEROVATNE NAGRADE!

Tijana Milentijević, inače već poznata kao nova „Sultanija“, ponovo je uspjela da napravi MEGA hit i „zapali“ društvene mreže, internet, ali i sve svoje fanove širom Balkana.

Naime, zajedno sa sportskom kladionicom Meridian, svim svojim fanovima Tijana eM donosi nevjerovatni poklon od 20 KM BEZ USLOVA, za sve novoregistrovane igrače na mobilnoj aplikaciji ili web sajtu meridianbet.ba.

U novom videu spotu, senzacija se zapravo nastavlja, ali slobodno možemo reći i unapređuje, jer sad u tandemu, sa već proglašenom najljepšom „Zvezdom Granda“, atraktivnom Ivanom Cvikić, mlada „Sultanija“ definitivno potvrđuje da je zapravo nova zvijezda estrade cijelog Balkana. U neodoljivoj crvenoj haljini, sve vrijeme posmatra popularnog MMA borca, Čedu TDI Pantića, i komentariše zajedno sa koleginicom, Ivanom Cvikić, koja u bijelom izdanju, jednostavno sve dovodi do vrhunca!

Kako izgleda „Žena od sultana“ u nastavku mega hita i šta je to zapravo radila sa MMA borcem, imate senzacionalnu priliku da vidite na OVOM LINKU!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top