Dijana jan 23, 2017 - 585 Views

SKUGRIĆ SANJA NOVU ZVIJEZDU - MOŽE LI TO BITI MLADI FILIPOVIĆ? Featured

Fudbalski Skugrić nekada je imao Nikolu Nikića, pa Zdravka Kuzmanovića, dok sada mjesto nadomak Modriče sanja novu zvijezdu. Mogao bi to biti Luka Filipović, mladi fudbaler, član Škole fudbala "Evrogol" iz Pelagićeva, koji je već sa devet godina pokazao da će pred njim biti blistava karijera.
Luka je rođen 18. septembra 2007. godine, a za nešto više od godinu i po treniranja u ŠF "Evrogol" postigao je izuzetno zapažene rezultate. Nastupao je na mnogobrojnim turnirima, od kojih se rado sjeća onog u poljskom Vroclavu, gdje je njegova ekipa zauzela prvo mjesto, a on proglašen najboljim igračem.

 

 

Osim Vroclava, Luka je osvajao turnire u Banjaluci, Brodu (gdje je opet ponio laskavu titulu najboljeg pojedinca), zatim Bijeljini, Piksi kupu Jahorina, a brojna su druga mjesta preko Bitolja, Beča, Prijedora, Slavonskog Broda i mnogih gradova u BiH gdje je nastupao sa svojim saigračima.

 

 

U talent ligi koju igraju timovi Bijeljine, Brčkog, Modriče, Gradačca... on i njegova ekipa osvojili su prvo mjesto, a mladi Filipović ponovo je proglašen najboljim igračem lige.

Već 15. januara očekuje ga novi nastup na turniru u Beču, a u prestonici Austrije svi očekuju nove blistave partije.

Očekivanja su velika, a Luka vrijedno trenira. Igra na poziciji štopera ili zadnjeg veznog, a uzor mu nisu Mesi ili Ronaldo, kao većini, nego naš Nemanja Vidić. 

Tagged under

Related items

SKUGRIĆ SANJA NOVU ZVIJEZDU - MOŽE LI TO BITI MLADI FILIPOVIĆ?
I ove godine najljepša jan 23, 2017 - 585 Views

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top